ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμούρ: «Αξιολογείται η δουλειά μου... για το νέο συμβόλαιο»

Ο Κετσπάγια για την ανανέωση

Οι δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη νίκη της Ανόρθωσης επί της Νέας Σαλαμίνας:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, κερδίσαμε ένα ντέρμπι που πάντα έχει ενδιαφέρον. Είναι καλό που δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερη συνεχόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, βλέπουμε μπροστά. Έχουμε ένα ντέρμπι ανεξαρτήτως της κατάστασης του ΑΠΟΕΛ. Συγχαρητήρια στη Σαλαμίνα, έφτιαξαν καλή ομάδα».

Για την καλύτερη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Ήρθαν κάποιοι παίκτες και παίζουμε καλά τώρα στην άμυνα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίρνεις βαθμούς. Είχαμε παιχνίδια που ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε. Ό,τι παίρνεις είναι κέρδος. Δεν έχω κανένα παράπονο, συγχαρητήρια για τους παίκτες».

Για το νέο σύστημα: «Είμαι ευχαριστημένος, γι' αυτό συνεχίζουμε. Παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό μετράει, μια χαρά ταιριάζει».

Για τα μεταγραφικά: «Πολλά ακούγονται, δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Έχουμε μέρες, θα δούμε. Αν βρούμε κάτι καλύτερο από αυτούς που έχουμε, μπορεί».

Για το νέο συμβόλαιο: «Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμα δεν την έχουν αξιολογήσει. Δεν το λέω με παράπονο. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση