ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τιμωρία ξετιμωρία, η οκκά εν 400

Το Παπ στην Ευρώπη για φέτος θα είναι άδειο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ότι και να συζητάμε πλέον για την περιβόητη μια αγωνιστική της τιμωρίας της Ανόρθωσης που έμεινε από τα 2012 και ακόμα την ταλαιπωρεί, χάνει το νόημά του πια.

Τη λύση θα δώσει ο Κορωνοϊός, όπως δυστυχώς και σε πολλά άλλα θέματα, αφού η UEFA πήρε την οδυνηρή απόφαση να μην επιτρέψει παρουσία θεατών σε αγώνες που θα είναι μονοί. Πρακτικά, σε όλα τα προκριματικά κόσμο δε θα έχει και απλά μένει η διευκρίνιση που ζήτησε η ομάδα της Αμμοχώστου για το αν θα σβήσει η ποινή έστω κι έτσι.

Η κοινή λογική λέει πως σβήνεται, αλλά αν είναι θέμα ερμηνείας ας αφήσουμε να τη δώσει η UEFA. Όμως υπάρχει και η ουσία πως είτε λόγω τιμωρίας είτε λόγο πανδημίας κόσμο στο πλευρό της δε θα έχει. Θα ήθελαν οι Ανορθωσιάτες να κάνουν εκδρομή ή να γεμίσουν το «Παπ», όμως δε θα συμβεί. Αφού για να βάλει κόσμο θα πρέπει να μπει ομίλους και αν αυτό γίνει θα το κάνει στο ΓΣΠ και όχι στην προσωρινή της έδρας.

Αφού αυτό έκλεισε, τώρα οι αρμόδιοι για αυτά τα θέματα περιμένουν επιτέλους το ποσοστό που θα εγκριθεί για να προχωρήσουν με τα διαρκείας. Τη θέση τους, πως πρέπει να είναι ένα ποσοστό που να επιτρέπει στις ομάδες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους, την έχουν ήδη εκφράσει.

Περιμένουν και το περιβόητο πρωτόκολλο για τον τρόπο που θα μπαίνουν οι φίλοι της ομάδας στο γήπεδο για να προσαρμόσουν τις εισόδους. Τρόπος για να ικανοποιηθούν όλοι όσοι θα θέλουν να πάρουν διαρκείας δεν υπάρχει αφού θα αναγκαστούν να τα «σπάσουν» και στη Νότια που λόγω κάρτας φιλάθλου λίγοι επιλέγουν να κάθονται εκεί.

Συνθήκες δύσκολες, περίεργες αλλά η πραγματικότητα με την οποία ζούμε πια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X