ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
28 Νοεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Θέλαμε να θίξουμε διάφορα που συμβαίνουν από ανίδεους»

Ανακοίνωση από τον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης και μέσω αυτής γίνεται αναφορά στο αποψινό ματς της «Κυρίας» με τη Φλόρα Ταλίν, ενώ οι οργανωμένοι κάνουν λόγο και στην κοινή τους δράση με τη Θύρα 3 ενάντια στην Κάρτα Φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Απόψε η ομάδα μας αγωνίζεται για την 3η αγωνιστική του ευρωπαϊκού ομίλου. Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι είμαστε αναγκασμένοι να το ζήσουμε μακριά από το γήπεδο σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που παρ’ όλες τις δυσκολίες θα δώσουμε το παρών μας σε όλα. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο αγωνιστικό τμήμα με στόχο την 1η νίκη.

Ο χρόνος περνά και κανείς πλέον δεν ασχολείται για το τι μέλει γενέσθαι. Έμειναν κάποια οργανωμένα σύνολα να προσπαθούμε να τα βάλουμε με ένα σάπιο και στημένο σύστημα. Την ίδια ώρα που σε όλη την Ευρώπη κάθε αγωνιστικό ευρωπαϊκό τριήμερο τα γήπεδα γεμίζουν στο μέτρο του δυνατού λόγω πανδημίας και υπάρχει η ατμόσφαιρα που όλοι αγαπήσαμε. Συνθήματα, καπνογόνα, χαρτόνια, τεράστια γιγαντοπανό και όλα όσα κάνουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα να έχει αξία. Μια ματιά στα γήπεδα της Ευρώπης και μια σύγκριση με το αποψινό στο μισοάδειο ΓΣΠ θα πείσει και τον τελευταίο.

Μέσα σε όλα αυτά «αναμένουμε» με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κατά πόσο η περίφημη κάρτα τους λειτουργεί, βάση και της εξαγγελίας του προέδρου της Ανόρθωσης πριν 22 μέρες ο οποίος έχει αποταθεί στην υπεύθυνη αρχή για την υπόθεση με το προσβλητικό πανό στον αγώνα της ασπίδας πριν ακριβώς 3 μήνες! Εντάξει δεν αναμένουμε και κάτι, μεταξύ σοβαρού και αστείου, απλά κουβέντα να γίνεται. Ξέρουμε πολύ καλά αν δουλεύει ή όχι, και γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα ότι έχουν πλέον κλείσει τα μάτια και απολαμβάνουν την ησυχία τους. Παραδείγματα και παρατυπίες πολλές τα τελευταία χρόνια.

Σε αντίθεση με αυτούς όλους στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα είχαμε μια κοινή δράση με την ΘΥΡΑ 3 1989 ενάντια σε όλη αυτή την φαρσοκωμωδία. Οι σύνδεσμοι δείχνουν και κάνουν αυτά που δεν μπορούν οι υπόλοιποι στο χώρο εξ ου και το μήνυμα: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟ. Αυτό ήταν που αναρτήθηκε στις δυο εξέδρες θέλοντας να θίξουμε πολλά και διάφορα που συμβαίνουν από ανίδεους στον χώρο, κρατώντας εμάς εκτός.

ΚΑΡΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΔΙΑΡΡΟΕΣ

Υ.Γ. Χριστάκη ζεις για πάντα ΜΑΧΗΤΗΣ - 21.10.2007

Υ.Γ.2 Απόψε όλοι στους συνδέσμους».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση