ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση

Στην Ανόρθωση θα ψάξουν δυνάμεις, όπου μπορούν να τις βρουν

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η ερχόμενη που μπαίνει θα φέρει νέο κύκλο συζητήσεων ανάμεσα στους φορείς του ποδοσφαίρου για να βρεθούν οι λύσεις για να ξεκινήσει ξανά η δράση. Αυτή τη στιγμή το οικονομικό είναι σε πρώτο πλάνο καθώς για τα υπόλοιπα δυστυχώς «αρμόδιος» να αποφασίσει είναι ο Κορωνοϊός.

Σε κάθε περίπτωση στην Ανόρθωση έχουν την ξεκάθαρη θέση πως πρέπει τα πρωταθλήματα να συνεχιστούν και επί τούτου το παλεύει με όποιο τρόπο μπορεί. Ζήτησαν δε και τη στήριξη από το κράτος, μέσω του υπουργείου οικονομικών, ώστε η χρονιά να βγει με αξιοπρέπεια.

Ως ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα, η Ανόρθωση θα κληθεί να τα δώσει όλα στο κομμάτι της σεζόν που απομένει προκειμένου να τη βρει πρώτη το φινάλε. Οι συνθήκες βέβαια δεν πρόκειται να είναι ίδιες όταν με το καλό ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, αφού είναι πιθανό να παίξουμε χωρίς κόσμο, χωρίς ξένους διαιτητές και σίγουρα με ένα πολύ σφικτό πρόγραμμα.

Είναι 11 ή 12 ματς, νοουμένου πως θα παιχτεί κανονικά και το κύπελλο, που θα γίνουν με απόσταση 3-4 ημερών το ένα από το άλλο. Μιλάμε για προπονήσεις συντήρησης των παικτών ώστε να μπορέσουν να βγάλουν το απαιτητικό πρόγραμμα.

Χωρίς να σημαίνει πως θα πάει έτσι και μετά, η έως τώρα χρησιμοποίηση του ρόστερ δείχνει πως ο Κετσπάγια κάνει τις αλλαγές του μεν αλλά δεν είναι εύκολο να μείνει ανεπηρέαστη η ομάδα του.

Οι παίκτες, βάση των συμμετοχών τους, χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες. Η πρώτη είναι αυτή των παικτών που δεν έλειψαν ποτέ και είναι οι Βργκότς, Ράγιος και Σίλνενφελντ με 23/23 στην ενδεκάδα. Μαζί τους πρέπει να βάλουμε και τους Λόρια (21/23) και Αρτυματά (20/23) που έχασαν ματς λόγω τιμωρίας καρτών ή εσωτερικής κυρίως.

Η δεύτερη κατηγορία αφορά αυτούς που θα ήταν στην πρώτη κατηγορία αν δεν είχαν θέματα με τραυματισμούς. Μια κατηγορία που περιλαμβάνει τους Γκαλίτσιο (19/23), Σέλιν (18/23) Μαργκάσα (9/23) και Οκριασβίλι (13/23). Οι δυο τελευταίοι όπως αντιλαμβάνεστε είχαν αρκετά θέματα μέσα στη σεζόν. Ο Νταουσβίλι (14/23) είναι ιδιάζουσα περίπτωση καθώς ξεκίνησε ως δεύτερη λύση και εξελίχθηκε σε πρώτη.

Η τρίτη κατηγορία είναι οι παίκτες που επιλέγονται ανάλογα με το παιχνίδι. Ο Καλτσάς (17/23) ήταν στην πρώτη κατηγορία μέχρι το Γενάρη αλλά η έλευση Χριστοφή έκανε τη θέση διεκδικίσημη. Είναι κι ο Μανθάτης(8/23) στην κατηγορία αυτή καθώς και τα φορ Ντούρις (11/23) και Κατσαράβα (11/23) που μοιράζονται τη θέση μπροστά.

Στην Τέταρτη κατηγορία συναντάς παίκτες που μπαίνουν όταν οι συνθήκες το απαιτούν και μιλάμε για Ιωάννου, Εγγλέζου (είναι τραυματίας), Π. Αρτυματά, Παπαδόπουλο, Βασιλακάκη. Σίγουρα θα χρειαστούν παραπάνω σε ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα που περιμένουμε. Ο Ανανίτζε είναι μια κατηγορία μόνος του αφού η ποιότητα είναι αυτής του αναντικατάστατου αλλά δεν έπεισε κανέναν πως είναι αυτή τη στιγμή τέτοιος. Είναι και τραυματίας επίσης, αλλά τότε που θα κληθεί να παίξει θα είναι έτοιμος.

Η σούμα βγάζει 21 παίκτες που είναι στην ομάδα και πήραν χρόνο, οι οποίοι θα κληθούν να τα δώσουν όλα κάθε 3-4 μέρες. Λογικά, θα χρειαστούν όλοι να κάνουν υπερβάσεις αν είναι να στεφθούν πρωταθλητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X