ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
33° Λευκωσία,
24 Ιουλίου, 2021
sport fm - listen live

Τέτοιο συμβόλαιο στην Κύπρο μόνο στα όνειρα...

Για την ώρα απλησίαστος ο Βέλγος ποδοσφαιριστής

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει συνδεθεί με την Ανόρθωση. Πρόκειται ασφαλώς για ποδοσφαιριστή που ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζεται και το βιογραφικό του είναι πολύ βαρύ. Την ίδια ώρα με τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν πρόκειται και για ένα παίκτη που Κύπρο δεν κατηφορίζει.

Ο Μιραλάς αγωνίστηκε σε Λιλ, Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακό, Έβερτον, Φιορεντίνα, Ρόγιαλ Άντβερπ και μέχρι πρόσφατα ήταν στην Γκαζιαντέπ της Τουρκίας. Πρόκειται επίσης για ποδοσφαιριστή που μετρά 60 συμμετοχές με την Εθνική Βελγίου. Παρά τα 33 του χρόνια προς 34 το όνομα του είναι πολύ καλό στην πιάτσα και γι’ αυτό ψάχνει ένα τελευταίο ψηλό συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα αυτό που ζητά ο Μιραλάς είναι ένα συμβόλαιο κοντά στα 600 χιλιάρικα. Είναι αντιληπτό πως τέτοια ποσά όχι μόνο η Ανόρθωση αλλά καμιά ομάδα στην Κύπρο δεν είναι σε θέση να τα δώσει, και ως εκ τούτου η συζήτηση για τον Κέβιν Μιραλάς αλλάζει.

Τώρα αν στο επόμενο διάστημα δεν καταφέρει να βρει το συμβόλαιο αυτό και μειώσει τις απαιτήσεις στο μισό, η συζήτηση θα αλλάξει. Για την ώρα όμως με όσα αναφέραμε πιο πάνω μοιάζει με περίπτωση απλησίαστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση