ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Συνάντηση Σάντη-Πουλλαΐδη: Τα όσα ειπώθηκαν και η κατάληξη

Τα όσα είπαν ο μεγαλομέτοχος και ο πρόεδρος της Εταιρείας της Ανόρθωσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα σε Ανδρέα Σάντη και Χρήστο Πουλλαΐδη για να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις του μεγαλομέτοχου με το τι θέλει ο ίδιος ακριβώς.

Συγκεκριμένα η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλήμα και κύριο θέμα συζήτησης ήταν το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας. Ανδρέας Σάντης και Χρήστος Πουλλαΐδης βάδισαν σε ίδιες αντιλήψεις, καθώς συμφώνησαν ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσο πιο σύντομα γίνεται για να ξεκινήσει και ο καλοκαιρινός προγραμματισμός.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι το γεγονός ότι θα συνεχιστούν οι επαφές ανάμεσα στους δύο με στόχο μέχρι τα μέσα Μαρτίου να υπάρξει οριστική κατάληξη και να ξεκαθαρίσει το διοικητικό κομμάτι.

Επίσης στη συνάντηση συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τον Ανδρέα Σάντη, όπως οι αποζημιώσεις παικτών και όχι μόνο που εκκρεμούν, αλλά και ο τρόπος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού κομματιού που ο ίδιος πιστεύει ότι είναι σωστός για να λειτουργεί η Ανόρθωση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση