ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στήριξη στους διαιτητές, όχι λευκή επιταγή

Η στάση της πάνω στο κεφάλαιο διαιτησία

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Ξαφνικά άναψαν οι μηχανές και οι κεραίες στο ποδόσφαιρό μας, μετά τον ορισμό του Βασίλη Δημητρίου στο φιλικό Ανόρθωση-Απόλλων. Δεν βγήκαν να το πουν, όπως έκαναν οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού, όμως ούτε στα πέριξ του «Α. Παπαδόπουλος» άρεσε ο ορισμός.

Αποφάσισαν να στηρίξουν την έναρξη της σεζόν με τους Κύπριους, με την ελπίδα πως στα πιο κρίσιμα από Δεκέμβρη θα βοηθήσει και το VAR να βελτιωθεί το επίπεδο.

Υπάρχει μια διαφορετική προσέγγιση επί της παρούσας διοίκησης πάνω στα θέματα διαιτησίας, καθώς ως γενική γραμμή είναι να στηρίζεται ο Κύπριος διαιτητής για να βγάζει τα πρωταθλήματα. Έχει ειπωθεί δημόσια και πέρσι, το επανέλαβε πρόσφατα και ο μεγαλομέτοχος Χρήστος Πουλλαΐδης. Αυτό όμως δεν πρέπει να παρεξηγείται.

Δεν είναι πως δεν είχαν παράπονα από κάποιες διαιτησίες πέρσι, με εκείνην του Δημητρίου στο ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση να σήκωσε την περισσότερη σκόνη. Ήταν από τις φορές που τα παράπονα δημοσιοποιήθηκαν και η στάση τους ως προς την έλευση ξένων ρεφ από εκείνο το ματς άλλαξε. Για την ακρίβεια, μετά από τότε είναι που άρχισε να βγαίνει και από την ΚΟΠ πως θα έρχονταν οι ξένοι γιατί δεν έβγαινε η σεζόν από τις φωνές.

Η ίδια πάνω κάτω αντίληψη υπάρχει και φέτος. Αποφάσισαν να στηρίξουν την έναρξη της σεζόν με τους Κύπριους, με την ελπίδα πως στα πιο κρίσιμα από Δεκέμβρη θα βοηθήσει και το VAR να βελτιωθεί το επίπεδο. Αν όμως πάλι απογοητεύσουν, είναι έτοιμοι να αλλάξουν τη στάση τους.

Θα μιλήσει το γήπεδο και για τους διαιτητές, όπως συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X