ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στεργίδης: «Φέτος θα είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη εποχή του Τιμούρ» (ηχητικό)

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ένας άνθρωπος υπηρέτης της ιδέας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 παραχώρησε ο πρώην έφορος ποδοσφαίρου και αντιπρόεδρος της «Κυρίας» Μιχαλάκης Στεργίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του επαφή με τα διοικητικά της Ανόρθωσης το 1990: «Πάντα ήμουν οπαδός της ομάδας. Αιτία ήταν η αγάπη προς την πόλη, εκφραστής ήταν η Ανόρθωση. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με εξαίρετους ανθρώπους. Είχα την δύναμη και την επιθυμία να συνεχίσω. Συνεργαστήκαμε με τον Τιμούρ Κετσπάγια που ευτυχώς τον έχουμε και σήμερα».

Για τον Τιμούρ και τον Ομπίκου: «Ήρθαν νεαροί, μαζί πηγαίναμε προπονήσεις, μαζί τρώγαμε, έχω ακόμη επικοινωνία με τον Ομπίκου. Ο Κετσπάγια ήταν μαζί με τον Κινκλάντζε και τον Σάβιο οι καλύτεροι που πέρασαν από την χώρα μας, χωρίς να υποτιμώ τους άλλους».

Για την φετινή Ανόρθωση: «Έχουμε τρομερή ομάδα. Με την Ομόνοια θα νικήσουμε πιστεύω γιατί η δική μας ομάδα είναι εξίσου καλή με την Ομόνοια, αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Φέτος θα είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη εποχή του Τιμούρ. Δεν βρήκα παίκτη που να υστέρησε στα τέσσερα πρώτα ματς. Θα το δείτε ότι θα κερδίσουμε, χωρίς να υποτιμώ την Ομόνοια».

Αν έδωσε το μάξιμουμ στην Ανόρθωση: «Μπορούσα να δώσω ακόμη περισσότερο αλλά το πρόβλημα υγείας με έριξε στον πάτο αλλά ξεκινώ σιγά σιγά να προσφέρω ότι μπορώ. Λέω αυτά που νιώθω και αυτά που βλέπω».

Για την στήριξη που είχε: «Οι φίλοι μου με στήριξαν, είναι πολύ σημαντική η καλή παρέα. Νιώθω την αγάπη του κόσμου, είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που κέρδισα στην ζωή μου. Για εμάς η Ανόρθωση έχει το καθήκον να συντηρεί τον πόθο για επιστροφή στην Αμμόχωστο και κατ' επέκταση και η Σαλαμίνα».

Μήνυμα στον κόσμο της ομάδας και γενικότερα: «Ο κόσμος πρέπει να είναι ενθουσιώδης, να μείνει έξω από τα πολιτικά. Να λες η ομάδα μου είναι η καλύτερη και θα κερδίσει και αν χάσει να δώσεις συγχαρητήρια στον νικητή. Πρέπει να είμαστε πιο κοντά στις ομάδες. Ο κόσμος της Ανόρθωσης επέστρεψε και θα επιστρέψει ακόμη περισσότερο, είναι η προέκταση της πόλης μας».

 

 

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X