ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φωτοβολίδα στην κερκίδα της Ομόνοιας και…καθυστέρηση (vid)

Με καθυστέρηση ξεκίνησε το ντέρμπι στο ΠΑΠ

Με καθυστέρηση 23 λεπτών ξεκίνησε το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας έπρεπε να αρχίσει στις 19:00 αλλά τελικά ο διαιτητής σφύριξε σέντρα στις 19:23.

Ο Πορτογάλος διαιτητής Φερνάντες Κορέιρα Γκουστάβο αναγκάστηκε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια μαζί με τις δυο ομάδες λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

Όπως μετέδωσε η Cablenet, ο λόγος που πήρε αυτή την απόφαση ο Πορτογάλος ρεφ ήταν μια φωτοβολίδα που έφυγε από το πέταλο των οργανωμένων της Ανόρθωσης καταλήγοντας στην κερκίδα της Ομόνοιας, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Γενικά, έγινε η νύχτα-μέρα στο ΠΑΠ καθώς οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης άναψαν δεκάδες φωτοβολίδες και βεγγαλικά θέλοντας να γιορτάσουν με αυτό τον τρόπο τα 112α γενέθλια της ομάδας τους. Δεν ήταν όμως μόνο οι φωτοβολίδες καθώς έπεσαν και αρκετές κροτίδες. Ωστόσο, η καθυστέρηση υπήρξε κυρίως λόγω της φωτοβολίδας που έπεσε στην κερκίδα της Ομόνοιας.

Αφού υπήρξε προειδοποιητική ανακοίνωση μέσω των μεγάφωνων του γηπέδου προς τον κόσμο, ο Πορτογάλος διαιτητής αποφάσισε τελικά να σφυρίξει τη σέντρα του ντέρμπι, έστω και με κάποια καθυστέρηση. 

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση