ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
19 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

Σκαπούλης: «Έπρεπε να αποβληθεί ο Σάλι - Καθαρό χέρι ο Αραγιούρι»

Ο σχολιασμός των επίμαχων φάσεων από το Ολυμπιακός - Ανόρθωση

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας, Χριστάκης Σκαπούλης, σχολίασε τις επίμαχες φάσεις από το Ολυμπιακός - Ανόρθωση (3-2) το περασμένο Σάββατο στο ΓΣΠ, στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ.

Στη φάση του πρώτου γκολ της Ανόρθωσης κόντρα στον Ολυμπιακό το οποίο αρχικά ακυρώθηκε από τον διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή για φάουλ του Ουάρντα στον Κονφέ, όμως, μέσω του VAR μέτρησε κανονικά, είπε: «Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά και είδε την φάση. Λανθασμένα σφύρισε παράβαση. Ήρθε το VAR και ακύρωσε την απόφαση του διαιτητή μετρώντας κανονικά το γκολ. Πρέπει να αποκτήσουν προσωπικότητα οι διαιτητές και να είναι προσεκτικοί. Ήταν καθαρό το γκολ».

Για τη φάση του 39’ όταν ο Σάλι έκανε δυνατό φάουλ στον Χουσμπάουερ, σημείωσε: «Είχε κίτρινη κάρτα και έπρεπε να ήταν προσεκτικός. Είναι από τις περιπτώσεις που δικαιολογείται ο διαιτητής να δείξει κίτρινη. Δεν είδα αν ο διαιτητής έκανε κίνηση να βγάλει κίτρινη όπως κυκλοφόρησε σε έναν ισχυρισμό. Έκανε λάθος ο διαιτητής, έπρεπε να τον αποβάλει».

Μιλώντας για τη φάση του 79’ και το πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός μετά από χέρι του Αραγιούρι, είπε: «Είναι καθαρά ανοικτό το χέρι σε αφύσικη θέση. Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μέσω VAR ενώ ήταν μπροστά του. Βέβαια βλέποντας ξανά την επαναληπτική προσβολή καταλάβαμε ότι χρειάστηκε την βοήθεια του VAR γιατί ήταν σε δύσκολη θέση για να δει αν ήταν εντός περιοχής η παράβαση».

Στην φάση του 33ου λεπτού η «Κυρία» ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σαρφό στον Πόποβιτς. Ο Σκαπούλλης είπε: «Δεν υπάρχει το πλάνο που να μας δείχνει ξεκάθαρα τι έγινε από πίσω. Πιστώνω το VAR. Έβαλε ανεπαίσθητα το χέρι ο παίκτης του Ολυμπιακού, δεν δίνονται τέτοια πέναλτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση