ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σφαγή» για Μπέζους στην Τουρκία!

Δυσκολεύει αισθητά η περίπτωση απόκτησής του από την Ανόρθωση

Δυσκολεύει αισθητά η προσπάθεια της Ανόρθωσης να αποκτήσει τον Ρόμαν Μπέζους, αφού ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έχουν επιδείξει, τόσο η Ανκαραγκουτσού, όσο και η Σίβασπορ.

Όπως υπογραμμίζουν αναφορές των περασμένων ωρών στην Τουρκία, η Σίβασπορ επέδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μπαίνοντας σε επικοινωνία με την Γάνδη για την απόκτησή του, αλλά η Ανκαραγκουτσού μπήκε στο προσκήνιο την τελευταία στιγμή, προσπαθώντας να «χαλάσει» την μετακίνηση του στην Σίβασπορ.

Η τιμή του Ουκρανού ποδοσφαιριστή έχει αυξηθεί και όπως γίνεται αντιληπτό, η προσπάθεια της Ανόρθωσης να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή οδηγείται προς οριστικό ναυάγιο, αφού και ο ίδιος δεν είναι θετικός στο να έρθει στο νησί μας.

Η απόκτησή του Ουκρανού ήταν εξ' αρχής δύσκολη για την ομάδα της Αμμοχώστου, όμως ήλπιζαν μέχρι τελευταία στιγμή σε θετική έκβαση της υπόθεσης. Πλέον, όμως, είναι υποχρεωμένοι να ενεργοποιήσουν τις εναλλακτικές τους λύσεις, με το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να είναι πάντοτε στο προσκήνιο, υπό κάποιες προϋποθέσεις.

Δείτε το tweet με την αναφορά για τον Μπέζους:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση