ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σέντρα… απόσβεση

Ο Τζίμης αναδεικνύεται σε μεταγραφή ουσίας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πολλοί ήταν αυτοί που αμφισβήτησαν το σκεπτικό της απόφασης του Τιμούρ Κετσπάγια για να αποκτήσει τον Δημήτρη Χριστοφή.
Από το πρώτο του κιόλας ματς κάποιοι ξεροκατάπιαν αφού κατάφερε λίγα λεπτά αφού εισήλθε στο ματς να σκοράρει μ’ ένα σουτ βολίδα πραγματοποιώντας ένα ονειρικό ντεμπούτο.

Ακολούθως ο Τιμούρ συνέχισε να του δείχνει εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας ακόμη και ως βασικό και μάλιστα στη θέση του σέντερ- φορ, όπως συνέβη στο ματς με τον Ολυμπιακό, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία η αλήθεια.

Χθες ο Τζίμης αποδεικνύει μια ακόμη φορά τη μεγάλη του κλάση καθώς με μια σέντρα γλυκιά σα μέλι, βρήκε το κεφάλι του Ντουρίς που το κάρφωσε.

Ο Χριστοφή κτυπά με τα’ αριστερό του πόδι, γέρνοντας το σώμα του κάθετα και καταφέρνει να στείλει τη μπάλα εκεί που ακριβώς που ήθελε.

Σκόραρε ο Σλοβάκος και πήγε κατ’ ευθείαν να τον αγκαλιάσει πανηγυρίζοντας μαζί το τρίτο και σημαντικότερο γκολ της ομάδας.

Η διαδικασία απόσβεσης των χρημάτων που πληρώνει η Κυρία τον Δημήτρη συνεχίζεται. Και άμα ο Τζίμης συνεχίσει σ’ αυτό το τέμπο τότε λίαν συντόμως θα έχει γίνει πλήρης απόσβεση και ο κύπριος εξτρέμ μια σπουδαία μεταγραφή της ομάδας για το 2020.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X