ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έχουμε εμπιστοσύνη σε ομάδα και προπονητή - Τουλάχιστον ακόμη μια προσθήκη»

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης, Ανδρέα Σάντη

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Goal n' Roll» της Cytavision ήταν το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για την ήττα από τη Δόξα και τις τελευταίες εμφανίσεις: «Η απόδοση της ομάδας στα τελευταία 3-4 παιχνίδια δεν ήταν στα επίπεδα που είχαμε συνηθίσει μέσα στο 2023. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έχουμε πει αυτή την περίοδο. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Αυτή η ομάδα δημιούργησε αυτές τις προσδοκίες που έχουμε σήμερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Το υλικό είναι εκεί, ο προπονητής είναι ο ίδιος, ενωμένοι θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες. Η ομάδα δεν είναι στα καλύτερα της».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: «Επιθυμία είναι να γίνει τουλάχιστον ακόμη μια προσθήκη αλλά προσθήκη ουσίας».

Για την απαγόρευση μετακίνησης: «Δεν είμαι σύμφωνος με τη μη μετακίνηση οπαδών. Δεν είναι μέτρο, είναι παυσίπονο. Η λύση είναι να έρθουν εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό και να αναλάβουν τον σχεδιασμό και την εφαρμογή των αποφάσεων».

Για την ανανέωση των συμβολαίων των Αρμπολέδα και Γκαγιέγο: «Κάθε πράγμα στην ώρα του».

Για το θέμα των μετοχών και το σωματείο: «Υπάρχει Γενική Συνέλευση την 1η Φεβρουαρίου. Ελπίζω να προχωρήσουν τα πράγματα».

Αν θα υπάρξει συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές: «Δεν υπάρχει πανικός στην Ανόρθωση. Αυτά που πρέπει να γίνουν γίνονται, πανικός δεν υπάρχει».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση