ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πώς λειτουργούσε ο Χαμπουλλάς στην Ανόρθωση...

Η αναφορά του στενού του συνεργάτη στο σωματείο

Ο άλλοτε Σύμβουλος και Εκτελεστικός Γραμματέας του σωματείου της Ανόρθωσης, Μιχάλης Νεοφύτου παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο 24sports και στον Θεόδωρο Τσιολάκη. 

Ο Μιχάλης ήταν ο πιο στενός συνεργάτης του Ευγένιου Χαμπουλλά στην Ανόρθωση και τον έζησε όσο λίγοι. Διαβάστε τα όσα δήλωσε για τον πρώην πρόεδρο του σωματείου της Ανόρθωσης: 

Ήσουν με τον Ευγένιο Χαμπουλλά εδώ και ενάμιση χρόνο πως τον έζησες;

«Συνεργαστήκαμε με τον Ευγένιο για το καλό της Ανόρθωσης και βάλαμε πάντα την Ανόρθωση πάνω από όλους και όλα. Όμως αρχές και μέσα του Ιανουαρίου είχαν διαχωριστεί οι θέσεις μας. Πρώτα με την παραίτηση του Ευγένιου μέσα Ιανουαρίου και μετά τη Γενική Συνέλευση και τη θετική ανταπόκριση της παραλαβής των μετοχών δεν είχα άλλη σκέψη για το καλό νοούμενο και την αρνητική μου θέση για παραλαβή των μετοχών για θέμα αρχής και ήθους, έδωσα την παραίτηση μου. Φυσικά με τον Ευγένιο παραμένουμε φίλοι που πάντα θα προσπαθούμε για το καλό της Ανόρθωσης και έχουμε εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας. Ο Ευγένιος είναι ένας άνθρωπος που αγαπά την Ανόρθωση και λειτουργούσε πάντα με αυτό που πίστευε ότι θα ήταν καλό για την Ανόρθωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση