ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόβλημα με πέντε γήπεδα (ηχητικό)

Στον αέρα δυο αγώνες οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι αυτό το σαββατοκύριακο

Για το θέμα των αδειδοτήσεων των σταδίων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 εκ μέρους της Αστυνομίας ο υπεύθυνος συλλογής πληροφοριών για τον χουλιγκανισμό και μέλος της επιτροπής ασφαλείας των αθλητικών χώρων, Μιχάλης Ηροδότου.

Σημειώνουμε ότι αύριο Πέμπτη λήγουν οι άδειες για «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «Αμμόχωστος» και τη Δευτέρα για Μακάρειο, ΓΣΖ και Δασάκι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διορισμένη αρχή αδειοδότησης καθώς η θητεία της έληξε στις 9 Νοεμβρίου και δεν έχει γίνει επαναδιορισμός ή νέος διορισμός μελών.

Αυτό το σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες Ανόρθωση-ΕΝΠ και Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ και αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα διεξαχθούν κανονικά, καθώς η Αστυνομία δεν πρόκειται να αστυνομεύσει αγώνες σε μη αδειδοτημένα γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Ηροδότου:

Για τα γήπεδα: «Λήγουν οι άδειες πέντε γηπέδων. Το πρόβλημα που υπάρχει ο΄τι έχει λήξει ο ορισμός της αρχής αδειοδότησης. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει οριστεί νέα αρχή αδειοδότητσης. Τώρα είμαστε στην αναμονή για να διοριστεί νέα αρχή για να μπορέσουν να αδειδοτηθούν τα γήπεδα».

Για το ποιος μπορεί να διορίσει τη νέα αρχή αδειδότησης: «Με βάση τη νομοθεσία είναι το υπουργικό συμβούλιο»

Για το τι θα γίνει σε περίπτωση μη αδειοδότησης των γηπέδων: «Εάν δεν αδειδοτηθούν τα γήπεδα, αν θα διεξαχθούν αγώνες θα διεξαχθούν αγώνες σε μη αδειοδοτημένα γήπεδα κατά παράβαση της νομοθεσίας.»

Αν θα γίνει αστυνόμευση σε αγώνες που θα διεξαχθούν σε μη αδειδοτημένα γήπεδα: «Αν τα γήπεδα αδειδοτηθούν εμείς θα πάμε. Αν δεν αδειοδοτηθούν τα γήπεδα, εμείς ως Αστυνομία θα πράξουμε όπως λέει η νομοθεσία».

Για τις ενέργειες της Αστυνομίας: «Έχουμε ετοιμάσει μια επιστολή και την στείλαμε στο υπουργικό για να δούμε πως προχωρούμε με τα γήπεδα που λήγει η άδεια τους. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στην ΚΟΠ και στον ΚΟΠ»

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

10 στα 10!

10 στα 10!

Η Ανόρθωση παίρνει το μέγιστο από τα πέναλτι αυτή τη σεζόν!
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ