ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Θα συζητήσουμε με Ντούρις»

Θα γίνει κουβέντα με τον Σλοβάκο με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε

Για τη σπουδαία μεταγραφή του Ανανίτζε και το ντέρμπι με την Ομόνοια μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, που τόνισε επίσης ότι θα γίνει συζήτηση με τον Μίχαλ Ντούρις για να διαπιστωθεί αν όντως είπε αυτά που μεταφέρθηκαν στη συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του (δες εδώ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόκτηση του Ανανίτζε: «Δεν γίνονται καθημερινά τέτοιες κινήσεις από κυπριακές ομάδες. Ένας από τους βασικότερους λόγους που ήρθε είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια και το ενδεχόμενο της κατάκτησης του πρωταθλήματος ή του κυπέλλου. Η πλειοψηφία των συναδέλφων αναφέρθηκε στη μεταγραφή όπως της άξιζε. Είχε συμμετοχές σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας και πάνω από 50 συμμετοχές με την εθνική. Δεν έχει ξεφύγει η διοίκηση οικονομικά από τα στενά πλαίσια που έχει θέσει και οφείλουμε να πούμε μεγάλο μπράβο στην επιτροπή προγραμματισμού. Η διοίκηση για ακόμα μια φορά προχώρησε στις ενέργειες για να καλύψει τις επιθυμίες του προπονητή και της επιτροπής προγραμματισμού. Δεν είναι ό,τι ευκολότερο να βρίσκεις παίκτες όπως ο Ανανίτζε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, όμως συγκεκριμένα δεδομένα τον έκαναν να έρθει. Σαφώς και είχε κι άλλες προτάσεις από το εξωτερικό που μπορούσε να είναι καλύτερες οικονομικά. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες και περιμένουμε να τις δικαιώσει».

Για την προβολή που είχε η μεταγραφή στη Γεωργία: «Το προσέξαμε και με τα μηνύματα που πήραμε στην επίσημη ιστοσελίδα. Ήθελαν να μάθουν πότε θα αγωνιστεί και πώς θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπατριώτες του και τους συναδέλφους εδώ για μια τόσο μεγάλη μεταγραφή».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: «Αγωνίστηκε για τελευταία φορά αρχές Δεκεμβρίου».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια: «Οκριασβίλι και Ράγιος ακολουθούν συγκεκριμένο πρόγραμμα αποθεραπείας. Αξιολογούνται καθημερινά, ανεβάζουν ρυθμούς και οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι: «Όπως εμείς δώσαμε μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, έτσι και η Ομόνοια μας έδωσε κάποια επιπλέον. Εξαντλήσαμε τα 2200 και τώρα έχουμε στη διάθεσή μας 2500. Διατέθηκαν 2400».

Για τις δηλώσεις του Ντούρις: «Τα έχουμε διαβάσει. Περιμένουμε να μιλήσουμε με τον παίκτη. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιες φορές ίσως η μετάφραση από τα σλοβακικά να μην είναι η πιο σωστή. Θα συζητήσουμε με τον ποδοσφαιριστή για να δούμε κατά πόσον όντως τα είπε. Δημιουργούν εντυπώσεις και καλούμαστε όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί. Θα συζητήσουμε μαζί του να δούμε κατά πόσον τα είπε αυτά».

Για της πιθανότητες της ομάδας για τον τίτλο εάν κερδίσει την Ομόνοια: «Είναι αρκετά νωρίς για να μπούμε σε διαδικασία να λέμε για φαβορί. Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Υπάρχουν μπόλικα δύσκολα παιχνίδια».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X