ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πηλακούτας: «Όποια συμφωνία προκύψει θα τεθεί ενώπιων των μελών» (ηχητικό)

Αναφέρθηκε εκτενώς στα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην χθεσινή Γενική Συνέλευση

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου για όλα όσα συμβαίνουν στα ενδότερα της ομάδας της Αμμοχώστου στο διοικητικό κομμάτι.

Αναλυτικά:

Για την Γενική Συνέλευση: «Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την ομιλία του κ. Λοΐζου που ανέλυσε την όλη κατάσταση τόσο πριν γίνει η εκλογή τους για δεύτερη φορά πριν να αναλάβουν τα μέλη από την εκλογική συνέλευση που είχε προηγηθεί, όσο και τι συνέβη όταν βρίσκονταν προηγουμένως τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου. Είπε για το τι έγινε μέσα στη φετινή χρονιά από τον προγραμματισμό, έδωσαν εξηγήσεις στον κόσμο σε μια κατάμεστη αίθουσα, απάντησαν στις ερωτήσεις και τις απορίες. Εξήγησαν στον κόσμο πως εξελίχθηκαν οι συζητήσεις, συναντήσεις με τον κ. Πουλλαΐδη. Αυτό που αποφασίστηκε ήταν η σύσταση μια τριμελούς επιτροπής με σκοπό να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του κ. Πουλλαΐδη. Και οι δυο πλευρές νοιάζονται και ενδιαφέρονται για το πώς η Ανόρθωση θα ορθοποδήσει. Ήταν παρόντες αντιπρόσωποι του κ. Πουλλαΐδη χθες, το πιο πιθανό είναι η τριμελής επιτροπή θα απαρτίζεται από μέλη του Δ.Σ. Δεν ξέρουμε αν θα επανέλθει στο τραπέζι το MoU. Πάντως, όποια συμφωνία προκύψει θα τεθεί ενώπιων των μελών για να εγκριθεί».

Για το αν είναι διαχειρίσιμο το χρέος της ομάδας: «Ο κ. Λοΐζου είπε χθες στην ομιλία του ότι δεν είναι ευκολά διαχειρίσμο το χρέος που υπάρχει στην Ανόρθωση από κανέναν. Είναι πολλά τα μέτωπα που είναι ανοικτά (Ντούρις, Λέβι, Λαβόρδε κλπ). Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που αν δεν διευθετηθούν άμεσα τα θέματα αυτά μπορεί να υπάρξουν και ποινές που θα μας φέρουν σε δυσάρεστη θέση».

Για το αν έχουν προχωρήσει τα θέματα που «τρέχουν»: «Από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία με τον κ. Πουλλαΐδη δεν έχουν προχωρήσει ούτε τα θέματα που υπάρχουν. Για το γεγονός ότι μπορεί να κλείσει η εταιρία που αναφέρατε, να μην μπω στη διαδικασία να αναφερθώ σε αυτό χωρίς να έχει συζητηθεί από τους ειδικούς. Πρέπει να απαντηθεί από τον Οικονομικό και Νομικό Σύμβουλο αυτό. Προς το παρόν τα δεδομένα και ο στόχος είναι να εξευρεθεί συμφωνία για το καλό της Ανόρθωσης».

Για το κλίμα της Γενικής Συνέλευσης: «Καταρχάς να ξεκαθαρίσω γιατί γράφτηκε και αυτό σε κάποια ΜΜΕ, ότι κανένας δεν ήρθε στα χέρια με κανένα. Ένταση και έντονες διαφωνίες υπήρχαν και ήταν κατανοητό».

Για το αν ο κ. Πουλλαΐδης ήθελε να έχει τον έλεγχο του γηπέδου: «Υπήρχε η ομιλία του κ. Λοΐζου και του κ. Χατζηπαντέλα που βγήκαν στη δημοσιότητα και η θέση του κ. Πουλλαΐδη που δεν δημοσιεύτηκε. Προτιμώ να μην μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν θέλω να αδικήσω κάποια πλευρά. Αναλύθηκαν πολλά στην Γενική Συνέλευση. Είναι λεπτομέρειες ή συμφωνίες που αφορούν νομικά κομμάτια».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Το πιο πιθανόν είναι ότι τον Φύτο Κυριάκου δεν θα τον δούμε να αγωνίζεται ξανά φέτος, αλλά από την επόμενη σεζόν. Είναι ορατό το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση. Πέρασε από MRI ο παίκτης. Θα πρέπει να περιμένουμε τη γνωμάτευση του γιατρού. Εκτός ενόψει ΕΝΠ είναι ο Λεμέσιος, ο Αρτυματάς και ο τιμωρημένος Ουζόχο. Ο Ράγιος είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X