ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Ο Τιμούρ μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιοδήποτε»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης στον ΣΠΟΡ FM 95.0

 Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας μίλησε στην εκπομπή "Κάνε Παιχνίδι" του ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα τα θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου:

Για Βίκτορ: «Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για την ομάδα μας, διετέλεσε και αρχηγός, έδειξε με την ποιότητα και το πάθος του πως άξιζε τη θέση στη μεσαία γραμμή, όλοι οι προπονητές τον υπολόγιζαν ως βασικό. Μας είπε πως επιθυμούσε να αγωνιστεί σ’ ένα άλλο πρωτάθλημα και σεβαστήκαμε την επιθυμία του. Πρέπει με τον τρόπο του ο καθένας να συνεισφέρει. Ο Τιμούρ και η διοίκηση καλείται να τον αντικαταστήσει με τον καλύτερο τρόπο. Χάρισε και ένα μέρος των δεδουλευμένων του».

Για τον προγραμματισμό: «Θα προκύψουν μαζεμένα νέα και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχουν συμφωνίες με κάποιους ποδοσφαιριστές, με άλλους είμαστε σε προχωρημένο στάδιο. Ο προπονητής μας έχει διαφορετικά δεδομένα τώρα που έφυγε ο Βίκτορ, αλλά του έχουμε εμπιστοσύνη πως θα κάνει το καλύτερο για την ομάδα μας. Κινούμαστε σε πολύ καλούς ρυθμούς και είμαστε ικανοποιημένοι για την ώρα. Θα φανεί πιο μετά αν υπάρχουν κενά.».

Για την εξεύρεση γηπέδου για την πρώτη προπόνηση: «Την συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε κάποιο γήπεδο. Προτεραιότητα μας ήταν το ΓΣΖ. Βρισκόμαστε στο ψάξιμο για γήπεδο στη Λάρνακα. Πρέπει να λάβουμε κάποια δεδομένα υπόψιν μας, αλλά και να υπάρχουν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για το τι θα παρουσιάσουμε στον κόσμο μας»."

Για Μαργκάσα: «Ας κάνουμε υπομονή ακόμα λίγες μέρες."

Για τα εισιτήρια διαρκείας: "Κινούμαστε σε ικανοποιητικούς ρυθμούς. Έχουμε ξεπεράσει τα 700 διαρκείας. Είμαστε ικανοποιημένοι"

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X