ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Ήταν και τα δύο πέναλτι»

Μίλησε για τα ρατσιστικά στον Κεσπάγια

Για τη νίκη επί της Νέα Σαλαμίνας και το σκηνικό που εξελίχθηκε μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πυλακούτας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.

Αρχικά μίλησε για την δυσκολία της επικράτησης και τα πολλά θετικά που προκύπτουν από το θετικό αποτέλεσμα, αλλά στάθηκε στο χατ τρικ του Μανιά.

Για την διαιτησία: «Και τα δύο πέναλτι ήταν. Θα μπορούσαμε κι εμείς να το κάνουμε για την αυστηρότητα του διαιτητή σε κάποιες φάσεις. Η πρώτη κίτρινη του Αμπαρτζουμιάν ήταν στο κέντρο και δεν ήταν βίαιο χτύπημα και ούτε επιθετική ενέργεια με αξιώσεις ανέκοψε. Μέσα από τις επαναληπτικές προβολές φαίνεται παράβαση και στις δύο περιπτώσεις των πέναλτι. Παρατηρούμε γενικότερα, όχι μόνο από τη Νέα Σαλαμίνα μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια να μεταφερθεί ότι η Ανόρθωση ευνοείται την στιγμή που ο τηλεοπτικός δέκτης μιας δικαιώνει».

Για τα ρατσιστικά στον Κεσπάγια: «Μπορείτε να βάλετε ολόκληρο το παιχνίδι και να ακούσετε. Ακούγονται όλα ξεκάθαρα από την τηλεόραση και όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει. Επαναλαμβάνουμε δεν έχουμε παράπονο από την πλειονότητα των φιλάθλων της Νέας Σαλαμίνας»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση