ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Δεν αποσύρθηκε η πρόταση μας για τον Αρτυματά»

Διαβάστε πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Ονησίφορο Σταύρου και Δημήτρη Χριστοφόρου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της «Κυρίας».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την χθεσινή πρώτη προπόνηση: «Θεωρώ πως χθες καταλάβαμε γιατί η Ανόρθωση ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες. Ο κόσμος ήταν απίστευτος, ήταν περισσότεροι από 2500. Είχε καιρό να ζήσουμε όλοι μας μια τέτοια ατμόσφαιρα, ήταν πολύ ωραία εκδήλωση».

Για την κάρτα οπαδού και τη χθεσινή συνάντηση: «Ήταν ενημέρωση από τον πρόεδρο της ΚΟΠ προς τις ομάδες, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν τρόποι με τους οποίους θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδα».

Αναφορά περί διάβρωσης των κερκίδων του Α. Παπαδόπουλος: «Το θέμα δημιουργεί ανησυχίες και μεγαλοπρεπεί τα δεδομένα. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το γήπεδο, ήταν περισσότερο σαν παρατηρήσεις της αστυνομίας για κάποια κομμάτια που αφορούν το γήπεδο, είμαστε στη διαδικασία περί βελτίωσης κάποιων πραγμάτων. Αν υπάρχουν θέματα βελτίωσης, τότε αυτά βρίσκονται σε εξέλιξη».

Για τον Βργκοτς: «Ο Λόρια είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής μας από χθες, όπως και ο Βργκοτς και υπέγραψαν για 2 χρόνια».

Για την ολοκλήρωση του προγραμματισμού: «Διαμορφώνεται ένα πιο ξεκάθαρο πλάνο, χρειαζόμαστε ακόμα κάτι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δεν υπάρχει κάτι τη δεδομένη στιγμή. Το ρόστερ αυτή τη στιγμή αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή. Υπάρχει χρόνος για μεταγραφές».

Για τον Αρτυματά: «Δεν υπάρχει κάποια επιπλέον επαφή, ήταν διαφορετικά τα δεδομένα στο δικό μας μυαλό, βρεθήκαμε πολύ κοντά στο να τα βρούμε, η πρόταση της ΑΕΚ έβαλε φραγμό. Η πρόταση μας δεν άλλαξε. Είναι πια θέμα του ΑΠΟΕΛ πως θα προχωρήσει, δεν πρόκειται να αλλάξουμε την δική μας, παραμένει εκεί».

Μετάδοση φιλικών της ομάδας: «Βρισκόμαστε σε συζητήσεις με τη Cablenet για να δείξει κάποιο από τα φιλικά μας στην Ολλανδία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X