ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Καμιά τοποθέτηση για Ελουντού και Κορέια

Δηλώσεις του επί του τύπου εκπρόσωπου της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωση έφθασε στο στόχο της πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου και τώρα επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα. Οι δυο στόχοι είναι εκεί και θα τους παλέψει μέχρι τέλους. Στο πλαίσιο αυτό ο επί του τύπου εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι»

Τα κυριότερα σημεία:  

Για την πρόκριση: «Δεν ήταν εύκολο να κερδηθεί λόγω και τους αποτελέσματος στο πρωτάθλημα. Ωστόσο εμείς δείξαμε αντίδραση και χαρακτήρα. Πήραμε τη νίκη και την πρόκριση και είναι πολύ σημαντικό για μας. Μας βοήθησε και το γρήγορο γκολ».

Για την αντίδραση μετά την ήττα απ' τον Εθνικό Άχνας: «Ήταν όντως μια ήττα απ’ τις χειρότερες στην ιστορία μας όμως αυτό δεν αναιρούσε όλη την προσπάθεια της χρονιάς. Ίσως είναι και γι’ αυτό που μίλησε ο προπονητής μετά το τέλος του αγώνα. Είχε να κάνει με αντιδράσεις από κόσμο αλλά και μικρή μερίδα δημοσιογράφων, μετά την ήττα από τον Εθνικό. Υπήρχε απογοήτευση και στεναχώρια. Η κριτική κάποιες φορές ήταν ισοπεδωτική».

Για τη δίψα του κόσμου: «Υπάρχει μεγάλη δίψα για διάκριση και για επιστροφή στις επιτυχίες και όχι άδικα καθώς βλέπουμε την σταθερότητα της ομάδας μας. Υπάρχει δρόμος ακόμη και είναι αρκετά δύσκολο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι ούτε στο κύπελλο, ούτε στο πρωτάθλημα. Ακολουθεί τώρα το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι ένα ντέρμπι και θέλουμε ένα «Αντώνης Παπαδόπουλος» που θα είναι καμίνι. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την πρώτη φάση στην πρώτη θέση. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε ακόμα μια νίκη για να εκμεταλλευτούμε το όποιο αποτέλεσμα προκύψει από το ντέρμπι».

Για τον Μαργκάσα και την αλλαγή του: «Ήταν ένεκα κούρασης καθώς πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που έπαιξε τελευταία φορά. Ζήτησε αλλαγή όταν κουράστηκε και ήταν φυσιολογικό. Δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα πέραν απ’ τον Εγγλέζου που θα χάσει όλο το υπόλοιπο της χρονιάς».

Για τους Ελουντού και Κορέια: «Για τους τρεις επόμενους μήνες δεν θα μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού ονομάτων που γράφονται για την ομάδα μας. Αναλόγως και με το τέλος της χρονιάς μπορεί να αλλάξουν κάποια πράγματα στον προγραμματισμό. Τα πάντα θα εντατικοποιηθούν όταν φθάσουμε στην ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

<