ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας για Βασιλεία, πρωτάθλημα και μεταγραφές

«Κάπως αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Υπάρχει πίστη στην ομάδα»

Για τον αποκλεισμό από την Βασιλεία, για την συνέχεια και για το παράθυρο των μεταγραφών μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πυλακούτας.

Αρχικά σχολίασε την ερώτηση εάν νιώθουν ότι αδίκησαν τους εαυτούς τους με το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης:

«Όπως φάνηκε από την εξέλιξη του παιχνιδιού, κάτι τέτοιο θα έλεγα ότι κάναμε. Δυστυχώς, το πρώτο κακό 20λεπτό ήταν αρκετό για να μας στοιχίσει την πρόκριση, καθώς όπως είδαμε, μετά την μείωση του σκορ στο πρώτο ημίχρονο και αν δει κάποιος τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου, με 4 τελικές για την δική μας ομάδα και 6 από την Βασιλεία, θα έλεγε πως το σκορ δεν θα έπρεπε να ήταν αυτό. Όμως, παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο, πάλεψαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες. Μειώσαμε σε 3-2 και αναγκάσαμε ακόμα την Βασιλεία να κάνει και καθυστερήσεις προς το τέλος του αγώνα. Αυτό το δεύτερο ημίχρονο και η εμφάνιση της ομάδας, είναι το πιο σημαντικό κέρδος από το παιχνίδι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό».
Για την απόδοση του Ντορ Μίχα: «Αν μιλήσω για τον Ντορ Μίχα, θα αδικήσω κάποιον άλλο. Αν και είχε συμβολή στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί να μιλήσω για τον Κβιλιτάλια που ήταν πολύ λίγες οι μάχες που έχασε από τους παίκτες της Βασιλείας. Ο Χριστοφή με την είσοδο του στο παιχνίδι, ο Νταουσβίλι με το ασταμάτητο τρέξιμο και ίσως ξεχάσω και κάποιο άλλο. Πραγματικά ήταν μία συγκλονιστική η εμφάνιση του δεύτερού και η απογοήτευση των ποδοσφαιριστών μετά το τέλος του αγώνα τα λέει όλα, διότι θεωρούσαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο».

Για τα τελευταία κακά αποτελέσματα: «Υπάρχουν δύο τρόποι να δει κανείς και να μετρήσει τα αποτελέσματα. Αρχικά, να ευχηθούμε στη Νέα Σαλαμίνα, τον Εθνικό και τώρα στην Ομόνοια να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στις ομάδες όλο αυτό που περνούν. Από ΄κει και πέρα, ήρθαν κάποια αποτελέσματα σε ντέρμπι, κάπως ανεπιθύμητα. Ωστόσο, κάνοντας κάποιος την ανάγνωση θα δει ότι η ομάδα μας είχε κι αυτή τα δικά της καλά διαστήματα στο παιχνίδι, όπως είχαμε και κόντρα στην Βασιλεία και αυτά θέλουμε να αυξήσουμε στους επόμενους αγώνες. Και σε παιχνίδια ντέρμπι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Τώρα, μπαίνουμε σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που δεν θα έχουμε συνεχόμενα ντέρμπι, ωστόσο ο στόχος μας παραμένει η κατάκτηση των εγχώριων τίτλων και υπάρχει μεγάλη πίστη στην ομάδα, στον προπονητή, ενώ υπάρχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και την διοίκηση».

Για το εάν νιώθουν αδικημένοι που θα διεξαχθεί το παιχνίδι χωρίς κόσμο: «Καλούμαστε να συνεχίσουμε και να ζήσουμε με αυτό. Δεν θέλω να τοποθετηθώ για αποφάσεις που παίρνει το Υπουργείο για αυτό το κομμάτι. Και ο κόσμος θέλει να παρακολουθεί την ομάδα του. Ωστόσο είναι κάποια νέα δεδομένα στην ζωή μας και θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί»
Για τα τεστ που μετά την επιστροφή: «Ναι, ήταν όλα αρνητικά. Ούτως η αλλιώς ήμασταν περιορισμένοι στο ξενοδοχείο. Δεν αποκλείεται να κάνουμε κι άλλα τεστ στην συνέχεια».

Για το αν θα γίνει κάποια άλλη προσθήκη: Το ρόστερ είναι ολοκληρωμένο. Δεν θεωρώ ότι θα γίνει κάποια άλλη κίνηση. Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις ως προς το να παραχωρηθούν κάποιοι παίκτες, ωστόσο η απόφαση που πάρθηκε από τον προπονητή, που συμμερίζεται και η διοίκηση είναι να μην παραχωθεί κανένας παίκτης».

Για τον Μάριο Στυλιανού: «Αυτή την στιγμή βρίσκεται στο ρόστερ»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X