ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Δεν έχουμε σπάσει καμία καραντίνα»

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα των προπονήσεων

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση που βιώνουμε: «Είναι μια δύσκολη περίοδο για όλους. Χρειάζεται όλοι να μένουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και να ακούμε τους ειδικούς μέχρι να δούμε πότε θα ξεπεράσουμε όλο αυτό».

Για το τμήμα e-sports: «Έχουμε ειδική σελίδα Ανόρθωση e-sports στο facebook. Όλα τα νέα που αφορούν αυτό το κομμάτι βρίσκονται στη συγκεκριμένη σελίδα».

Για τον νεαρό οπαδό της Ανόρθωσης Δημήτρη που αγνοείται: «Λαμβάνουμε και εμείς διάφορες πληροφορίες. Θεάθηκε για τελευταία φορά στα Πολεμίδια και την Αγία Φύλα. Το τηλέφωνο του πατέρα του είναι 99259858. Ελπίζουμε πως θα βρεθεί ο Δημήτρης μέσα από τη μεγάλη προσπάθεια που ΄γίνεται».

Για τους Ανανίντζε και Νταουσβίλι: «Έχει φτάσει σήμερα το πρωί ο Νταουσβίλι. Θα μπει σε καραντίνα 14 ημερών. Ο Ανανίντζε θα παραμείνει στη Γεωργία να συνεχίσει την αποθεραπεία του».

Για την κατάσταση του Ανανίντζε: «Είναι πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. Ανεβάζει ρυθμούς. Εφόσον επανέλθουμε ξανά στις προπονήσεις θα δούμε σε ποια κατάσταση θα είναι».

Αν γίνονται προπονήσεις στο Αντώνης Καρράς: «Δεν πραγματοποιούνται προπονήσεις ανά γκρουπ στο Αντώνης Καράς. Απλώς κάποιοι παίκτες που βρίσκονται κοντά στο Αντώνης Καράς, τρέχουν κοντά στο γήπεδο. Μπορεί να είναι ένας παίκτης το πολύ δύο που τηρούν τις αποστάσεις όπως λέει το διάταγμα. Τα γυμναστήρια, τα ντουζ και τα αποδυτήρια παραμένουν κλειστά στο προπονητικό. Όσοι βρίσκονται εκεί κοντά, ζήτησαν να τρέχουν λίγο στο γρασίδι και αυτό είναι που γίνεται. Στέλνουν κανονικά μήνυμα στο 8998 καθώς πρόκειται για σωματική άσκηση. Βάσει διατάγματος της κυβέρνησης δεν έχουμε σπάσει καμία καραντίνα».

Για τους Χριστοφή και Εγγλέζου: «Ο Χριστοφή έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Εγγλέζου κάνει αποθεραπεία στο σπίτι τους. Ήταν γνωστό ότι θα έχανε το υπόλοιπο της σεζόν».

Για το πρωτάθλημα και το κύπελλο: «Η θέση της Ανόρθωσης είναι ότι το πρωτάθλημα και το κύπελλο πρέπει να ολοκληρωθεί στους αγωνιστικούς χώρους. Είναι αυτό που θέλει η UEFA, η FIFA και η ΚΟΠ».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Έχουμε πληρώσει τους παίκτες τον Φεβρουάριο. Σε σχέση με την καταβολή μισθού του Μαρτίου θα πρέπει να περιμένουμε με τη λογική ότι έχει γίνει η συνάντηση της ΚΟΠ με το υπουργείο οικονομικών. Θα δούμε τι θα βγει και αναλόγως θα προχωρήσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X