ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Δε φάνηκε η απραξία μας»

Ικανοποίηση για την εικόνα, όχι για το αποτέλεσμα

Αν και έμεινε αρκετές μέρες χωρίς αγώνα, η Ανόρθωση πάλεψε μέχρι τέλους για τη νίκη απέναντι στην Ομόνοια και αυτό πρέπει να κρατήσει σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου Σάββα Πηλακούτα. Πρέπει επίσης να κρατήσει και την παρουσία του κόσμου της.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ο προπονητής δήλωσε ικανοποιημένος. Αν μια ομάδα δικαιούταν, ήταν η δική μας. Ήταν καλύτερες και οι προϋποθέσεις και οι ευκαιρίες. Δυο φορές έκοψε στη γραμμή ο Τιάγκο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα αλλά με την προσπάθεια. Ήμασταν 20 μέρες χωρίς παιχνίδι αλλά δε φάνηκε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Σε άλλα ματς είχαμε λιγότερες ευκαιρίες αλλά περισσότερα γκολ. Παίξαμε με ΑΕΛ, Απόλλωνα, Ομόνοια και ήμασταν σε όλα καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πρέπει να κρατήσουμε και τον κόσμο. Τους φέραμε πίσω και τους θέλουμε κοντά μας. Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να αισιοδοξούμε πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο».

Για το αν οι χαμένοι βαθμοί θα στοιχήσουν: «Είναι ένα ντέρμπι. Είναι καλύτερα να χάνονται σε αυτά τα ματς οι βαθμοί παρά σε αγώνες που είσαι το φαβορί. Βέβαια κι αυτό σχετικό είναι καθώς είδαμε τι έγινε στο ΑΠΟΕΛ-Δόξα ή τη νίκη του Εθνικού επί του Απόλλωνα. Θέλαμε να κερδίσουμε, είχαμε τις ευκαιρίες, δε βρήκαμε το γκολ και δεν το καταφέραμε».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Μέτωπο κατά Αργυρού

Μέτωπο κατά Αργυρού

Προκύπτουν αντιδράσεις από ομάδες για την πρόθεση της ΚΟΠ να τον τοποθετήσει στο πόστο του εκπαιδευτή
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X