ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πηλακούτας: «Αντιλαμβάνεστε τι θα σημαίνει το +7»

Τόνισε τη σημασία που θα έχει μια νίκη σε βάρος της Ομόνοιας με τη διαφορά που θα ανοίξει

Στη σημασία που θα έχει ενδεχόμενη νίκη σε βάρος της Ομόνοιας και η βαθμολογική διαφορά που θα ανοίξει στάθηκε μιλώντας στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που δώσαμε στο γήπεδο αυτό πήραμε. Δεν αφήσαμε δύο βαθμούς όπως θα γινόταν στο πρωτάθλημα, αλλά καλούμαστε στον επαναληπτικό να κερδίσουμε με το οποιοδήποτε σκορ. Δεν συνεχίσαμε απ’ εκεί που μείναμε με τον Ολυμπιακό, καλούμαστε να το κάνουμε με την Ομόνοια».

Για το ντέρμπι που ακολουθεί: «Περιμένουμε να δούμε την Ανόρθωση όπως τη συνηθίσαμε στις 16 αγωνιστικές. Δείξαμε τις δυνατότητές μας και σε ντέρμπι και σε παιχνίδια που δεν είναι ντέρμπι. Την Ομόνοια δεν καταφέραμε να την κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Είμαστε δύο από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος. Θέλουμε να αυξήσουμε τη διαφορά στους εφτά βαθμούς και αντιλαμβάνεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό».

Για τα αγωνιστικά: «Ο μοναδικός που είναι δεδομένα εκτός είναι ο Μαργκάσα. Οι Ράγιος, Οκρασβίλι, Λόρια και Βργκοτς θα αξιολογηθούν στη σημερινή προπόνηση. Δεν θα πιεστεί κάποιος που δεν είναι απόλυτα έτοιμος».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Έφυγαν 1300 εισιτήρια, άνοιξε το σύστημα και για τους μη κατόχους διαρκείας. Είναι ελεύθερη η προπώληση, θεωρούμε ότι είναι θέμα χρόνου να εξαντληθούν. Πήραμε 2200».

Για τα μεταγραφικά: «Ο Κετσπάγια αξιολογεί τα δεδομένα και προτιμά να περιμένει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Με αυτή τη λογική κινήθηκε και το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει άλλος πέραν του Κοφί. Κοιτάζουμε για αυτόν που θα πάρει τη θέση του Κοφί και αν βρεθεί κάτι για τον κατάλογο Β θα προχωρήσουμε».

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X