ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θετικοί για Ανανίντζε οι Γεωργιανοί

Βλέπουν την αναβολή ως ευκαιρία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του

24sports team

info@24sports.com.cy

Την θετική πλευρά των συμβάντων βλέπουν στην Γεωργία. Το ρεπορτάζ στην χώρα του παίκτη της Ανόρθωσης αναφέρει ότι υπάρχει και κάτι θετικό από το γεγονός ότι αναβλήθηκε ο αγώνας της Εθνικής απέναντι στη Λευκορωσία για τα πλέι-οφ του Nations League λόγω του κορωνοϊου.

Συγκεκριμένα τα όσα αναγράφονται στο Γεωργιανό μέσο:

« Δυστυχώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα έχανε σίγουρα τον αγώνα ο Ανανίτζε αφού χρειάζεται ακόμα ένα μήνα μέχρι να είναι έτοιμος και δεν θα προλάβαινε το ματς που ήταν προγραμματισμένο στις 26 Μαρτίου».

Εν συνεχεία ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γεωργίας Λεβάν Κομπιασβίλι αναφέθηκε και αυτός στο αστέρι της ομάδας…

«Ελπίζουμε ότι θα προλάβει ο Τζάνο. Ο ποδοσφαιριστής είναι συνεχώς σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Εθνικής. Μίλησα κι εγώ μαζί του χθες. Οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι είναι αρκετές και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Μέσα από τα λόγια του προέδρου της Γεωργιανής ομοσπονδίας, γίνεται ευκόλως αντιληπτό το πόσο υπολογίζουν στον άσσο της Ανόρθωσης, ασχέτως αν ο ίδιος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Φαίνεται ότι οι τραυματισμοί των προηγούμενων χρόνων επηρέασαν την απόδοση του, την ίδια ώρα που όλοι αναμένουν την επιστροφή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X