ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οργανωμένοι Ανόρθωσης: «Κακόγουστο αστείο, πλέον δε γελάει κανείς, δεν μιλάμε με αερολογίες»

Ανακοίνωση με αφορμή έναν μπασκετικό αγώνα

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης τοποθετούνται για τον αγώνα Κυπέλλου στην καλαθόσφαιρα, αλλά και την κάρτα φιλάθλου.

Η ανακοίνωση τους:

«Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας Anorthosis Basketball Club για τον σημερινό αγώνα όπου θεωρείται και ιστορικός, αφού για πρώτη φορά μετά την επανασύσταση του τμήματος βρίσκεται στους “8” του θεσμού του Κυπέλλου.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν μας επιτρέπεται να δώσουμε το παρών μας και να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα όπως το κάναμε στο παρελθόν όταν η ομάδα βρισκόταν στην Β’ κατηγορία. Όλο αυτό το παραμύθι πρέπει κάπου να τελειώσει επειδή έχει καταντήσει ένα κακόγουστο αστείο που πλέον δεν γελάει κανείς.

Τόσο εμείς όσο και τα υπόλοιπα οργανωμένα σύνολα μπήκαμε πλέον στην διαδικασία να μιλάμε στην γλώσσα όλων αυτών που αποφάσισαν κάτι τόσο παράδοξο και παράλογο. Με σωστά επιχειρήματα, με νομικά παραδείγματα και με τοποθέτηση επί των άρθρων στα οποία παρθήκαν αποφάσεις που δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση την ύπαρξη αυτού του νομοσχεδίου στην σημερινή του μορφή έχουμε στείλει τις θέσεις μας στην κ.Υπουργό Δικαιοσύνης.

Δεν μιλάμε με αερολογίες και η απόφαση μας στο να μην αποδεχτούμε κάτι που και στην πράξη φαίνεται απλά εκδικητικό και αναποτελεσματικό, πάρθηκε με γνώμονα το σωστό και το δίκαιο. Είμαστε πολίτες σε ένα κράτος δικαίου όπως θέλουν να το παρουσιάζουν και ως τέτοιους απαιτούμε να μας αντιμετωπίζουν σε όλα τα ζητήματα

ΕΔΩ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ.

ΜΑΧΗΤΕΣ 1994».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση