ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
01 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Δεν είναι αρκετό για την Ανόρθωση να παλεύει για τρίτη ή τέταρτη θέση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο παλαίμαχος της Ανόρθωσης Νίκος Νικολάου

Δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους παραχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Νίκος Νικολάου.

Αναλυτικά:

Για τον αυριανό αγώνα με την Φλόρα: «Ασφαλώς η παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο προσδίδει κύρος και αξία για την Ανόρθωση. Αυτό επιδίωκε η ομάδα, εδώ και πολλά χρόνια. Είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι και είναι καλό για τις ομάδες μας να παίρνουν θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να επιδείξουμε σεβασμό στη Φλόρα, αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα, πρέπει η Ανόρθωση να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη. Θα διεκδικήσει το παιχνίδι η ομάδα, αν και υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύσεις. Ελπίζω στη συνέχεια να διορθωθούν, διότι χάνονται βαθμοί».

Για την πορεία της ομάδας: «Βλέποντας τα παιχνίδια, πρέπει να διορθωθούν πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πρέπει και κάποιοι ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται όπως πρέπει και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν είναι αρκετό στην Ανόρθωση να παλεύουν για τρίτη ή τέταρτη θέση. Κάποιοι ποδοσφαιριστές πρέπει να ανεβάσουν ρυθμό, για να γίνει πιο λειτουργική η ομάδα. Υπάρχουν πολλές λύσεις μέσα στο ρόστερ, για να παρουσιαστεί μια ανταγωνιστική ομάδα.

Για την συνέχεια: «Είναι κρίσιμο στο δικό μου το μυαλό το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αν κερδίσει, θα βλέπει πιο μπροστά με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να κερδίσει χρόνο. Είναι σημαντικό να παίρνεις βαθμούς»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση