Ανάρτηση από τον άλλοτε Εκτελεστικό Σύμβουλο και Γενικό Γραμματέα του σωματείου της Ανόρθωσης, Μιχάλη Νεοφύτου, με την οποία αναφέρεται στον Κίκη Κωνσταντίνου, o οποίος σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή.
Η ανάρτηση του:
«Δυο χρόνια χωρίς εσένα, Πρόεδρε…»
Σαν σήμερα, πριν δύο χρόνια, “έφυγες” για το μεγάλο ταξίδι, Πρόεδρε μου… Ο Κίκης Κωνσταντίνου (1937–2023) — ο άνθρωπος που έδωσε την ψυχή του για την Ανόρθωση μας.
Περάσαν δύο χρόνια κι όμως είναι σαν να είσαι ακόμα εδώ. Σε κάθε στιγμή, σε κάθε ανάσα του Σωματείου μας, νιώθουμε τη δύναμή σου. Ήσουν εκεί στα δύσκολα, στις φουρτούνες, όταν όλοι οι άλλοι λύγιζαν — κι εσύ στεκόσουν όρθιος, για την Ανόρθωση, για το όραμα, για όλους μας.
Δώσαμε μάχη, Πρόεδρε, να γραφτεί το όνομά σου εκεί που άξιζε — στη Δυτική Κερκίδα. Τα καταφέραμε. Και ας υπήρχαν κάποιοι που δεν το ήθελαν… Όταν σώσουμε την Ανόρθωση μας, θα επανέλθω σ’ αυτό. Γιατί η δικαίωση πάντα έρχεται για εκείνους που αγάπησαν αληθινά.
Η ομάδα μας περνά δύσκολες μέρες, κι όμως, κάπου βαθιά μέσα μας, όλοι νιώθουμε πως μας βλέπεις. Πως είσαι δίπλα μας, με το χαμόγελό σου και τη φλόγα στα μάθκια σου, να μας δίνεις κουράγιο να συνεχίσουμε.
Κάθε φορά που κοιτάζω τη Δυτική Κερκίδα “Κίκης Κωνσταντίνου”, νιώθω πως είσαι εκεί — περήφανος, δικαιωμένος, παρών.
Αιώνια σου η μνήμη, Πρόεδρε μου.
Για σένα θα συνεχίσουμε.
Για σένα θα σωθεί η Ανόρθωση μας.
Κι όσο υπάρχει η Ανόρθωση, θα υπάρχεις κι εσύ.





























