ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μουνιόθ: «Σέβομαι τους διαιτητές, δεν θέλω να μιλάω»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Την ικανοποίηση του για τη νίκη της ομάδας του επί της Δόξας, εξέφρασε στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Σίσκο Μουνιόθ. 

Τα όσα ανέφερε: 

Για το παιχνίδι: «Θέλω να συγχαρώ του παίκτες μου για την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. Είμαι πολύ χαρούμενους για αυτούς. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την συνέχεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο Κύπελλο γιατί είναι σημαντικό για εμάς».

Για την συνέχεια: «Κάθε φορά είναι και μια διαφορετική ιστορία το κάθε παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε ξεχωριστά για το καθένα. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες. Όταν ήρθα στην Ανόρθωση είπα ότι πρέπει να είμαστε νικητές. Θέλω να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες και να νικάμε».

Για τη διαιτησία: «Πάντα σέβομαι τους διαιτητές. Δεν θέλω να μιλάω. Είναι μια δύσκολη δουλειά αλλά είναι αλήθεια ότι ήταν δύσκολη η κατάσταση στα δύο τελευταία παιχνίδια για το φάουλ στο γκολ της ΕΝΠ και το πέναλτι σήμερα. Δεν θέλω να επεκταθώ όμως».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση