ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχάλης Ιωάννου: Το μέλλον της «Κυρίας»

Ο 22χρονος μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της μεσαίας γραμμής της Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε προ ημερών την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Ιωάννου μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Η «Κυρία» θέλει να κτίσει μια γερή βάση για το μέλλον και η επέκταση του συμβολαίου του 22χρονου δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ο νεαρός μέσος της Βαρωσιώτικης ομάδας έχει αποδείξει με την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας ότι μπορεί να αποτελέσει το μέλλον της μεσαίας γραμμής της Ανόρθωσης.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο κατέγραψε 30 συμμετοχές με τον «φοίνικα» στο στήθος, ενώ φέτος από τους τέσσερις αγώνες αγωνίστηκε στους δύο, μία ως βασικός και μία ως αλλαγή.

Οι καλές του τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο σε συνδυασμό με την μαχητικότητα του, τον καθιστούν ένα γερό «χαρτί» στα χέρια του Ντάρκο Μίλανιτς που σιγά σιγά δίνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή του.

Ασφαλώς, ο νεαρός έχει μπροστά του μπόλικο δρόμο για να φθάσει στο «ταβάνι» του, ωστόσο είναι πασιφανές πως πέραν απ’ το ταλέντο που διαθέτει, έχει την νοοτροπία και την θέληση για να φτάσει ακόμη πιο ψηλά. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση