ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μήτρου: «Φέραμε μια αλλαξιά ρούχα και την Ανόρθωση»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο γενικός διευθυντής της Ανόρθωσης

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Δημήτρη Βρουλλίδη μίλησε ο διευθυντής της εταιρείας της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου. Ο κ. Μήτρου αναφέρθηκε στη χθεσινή προκλητική στάση του Ερντογάν.

Οι κυριότερες του τοποθετήσεις:

"Οι λέξεις Ανόρθωσης Αμμοχώστου ή Anorthosi Famagusta είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Η χθεσινή ημέρα έχει καταγραφεί ως ημέρα θλίψης για όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό. Είναι άλλη μια απειλή της Τουρκίας, που παίρνει σάρκα και οστά. Μας είχε προειδοποιήσει με πρόσφατες ενέργειες της, όπως η Αγιά Σοφιά, οι ενέργειες στο Αιγαίο αλλά και αυτές που έκανε μέσω των αντιπροσώπων της στα σύνορα της Αρμενίας πριν από μια εβδομάδα".

"Μέσα από τα προσφυγικά σωματεία οι Αμμοχωστιανοί κρατούν την μνήμη της πόλης μας. Η Ανόρθωση είναι το μόνο που κρατάμε από την Αμμόχωστο. Φέραμε μια αλλαξιά ρούχα και την Ανόρθωση. Είναι το μέσο που μεταλαμπαδεύουν οι παλαιότεροι στους νέους τις αξίες της πόλης μας".

"Η Ανόρθωση είναι πάντα μέσα στο τομέα της διαφώτισης. Να θυμίσω ότι οι εμφανίσεις μας στην Ελβετία παρέπεμπαν στην Αμμόχωστο. Μοιραία αυτή η εικόνα μένει σε αυτούς που τη βλέπουν, ρωτούν και τους λέμε τι έγινε το 1974".

"Περιμένουμε από τον Δήμο μας να βγει μπροστά με συγκεκριμένες εκδηλώσεις, που σίγουρα θα στηρίξουμε, αλλά και ο κόσμος πρέπει να δραστηριοποιηθεί. Δυστυχώς φάνηκε ότι η ηγεσία μας φάνηκε ότι δεν πρόλαβε τις καταστάσεις".

"Το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι μια ακόμη ευκαιρία να δείξουμε με τη στάση μας ότι όχι μόνο δεν πτοούμαστε με όσα συμβαίνουν, αλλά και ότι θέλουμε να επιστρέψουμε στα σπίτια μας και οι ομάδες στη φυσική τους έδρα".

"Οι ποδοσφαιριστές καταλαβαίνουν τι έγινε και συγκινούνται. Κάνουμε διάφορες ενέργειες για να αντιληφθούν τι έγινε και αυτό τους αγγίζει. Επίσης τους μεταφέρεται η όλη κατάσταση και από τον κόσμο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση