ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια ανανέωση...χατ τρικ!

Ομάδα, προπονητής και παίκτης στην Ανόρθωση έχουν λόγους να είναι ικανοποιημένοι

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Η είδηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Νίκα Κατσαράβα είναι από τις πιο ξεκάθαρες αποδείξεις πως η φετινή χρονιά στην Ανόρθωση εξελίσσεται καλά σε πολλά επίπεδα, πέραν του αγωνιστικού που βλέπει όλος ο κόσμος.

Του έγινε μια εξαιρετική πρόταση για τα δεδομένα του συλλόγου αλλά 20% χαμηλότερη από αυτήν που αναγράφεται στο τρέχον συμβόλαιο

Ανόρθωση: Θα εκτελεί ως το '22

Όταν αποκτήθηκε το Καλοκαίρι του 2018 ήταν όνομα πρώτου ραφιού για την Κύπρο και κρίθηκε ως επιτυχία. Ένα Καλοκαίρι μετά έβλεπαν το μηνιάτικο που ήταν υποχρεωμένοι να του καταβάλλουν και ίδρωναν, με την περιβόητη πρόταση αγοράς του να μην φτάνει στα γραφεία ποτέ. Όμως από τη μια είχαμε δείγμα του τι παίκτης είναι από τον Εθνικό, ενώ και ο Κετσπάγια τον ήξερε καλύτερα από όλους μας.

Ξεκίνησε ως η τρίτη επιλογή πίσω από Ντούρις και Σαντίκ. Στα πρώτα τρία έμεινε πάγκο, στα επόμενα δυο αλλαγή. Με τη Δόξα πρωτοξεκίνησε στις 27/10 και μέτρησε γκολ και δυο ασσίστ. Έκτοτε δε ξαναβγήκε με εξαίρεση εκείνο το ματς με την ΑΕΚ που τον έθεσε εκτός ο προπονητής για πειθαρχικούς λόγους. Στο σύνολο εμπλοκή σε εννιά γκολ (πέντε γκολ, τέσσερις ασσίστ) σε 11 συμμετοχές, οι δυο ολιγόλεπτες.

Ικανοποιητικά νούμερα για να θες να τον κρατήσεις, όμως υπάρχει και το οικονομικό πλάνο που δεν αλλάζει. Το καλό κλίμα έπαιξε ρόλο και για τις δυο πλευρές ώστε να του γίνει μια εξαιρετική πρόταση για τα δεδομένα του συλλόγου αλλά 20% χαμηλότερη από αυτήν που αναγράφεται στο τρέχον συμβόλαιο. Έχουμε ξαναγράψει για την προσπάθεια εξορθολογισμού κάποιων πραγμάτων και σε αυτά τα πλαίσια η συμφωνία για τον Κατσαράβα κρίνεται ως θετική. Χωρίς να υποτιμάς την αξία του παίκτη, τον κρατάς ελαφρύνοντας το μπάτζετ σου. Αν ο ίδιος αξίζει τις 300 και τις 400 ετησίως, τότε να τις παίξει στο γήπεδο, να φέρει πρόταση από εξωτερικό και να τις πάρει φέρνοντας και χρήματα στο ταμείο. Είναι γνωστό πως στην αγορά του ποδοσφαίρου όσο πιο πολλά δίνεις σε κάποιον τόσο πιο δύσκολο είναι να βρεις αγοραστές. Στα 26 του είναι ακόμα έχει προοπτικές.

Αλλά αυτά είναι κάπως μακρινά. Για το τώρα υπάρχει η προσπάθεια της ομάδας να πάρει το πρωτάθλημα, στόχος με τον οποίο ταυτίζεται κι ο παίκτης, η ελπίδα του να επιστρέψει στην Εθνική για τα μπαράζ και ένα Καλοκαίρι με πιθανότητες για Euro και Champions League. Ωραίο ακούγεται!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X