ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Με ενοχλούν κάποια αρνητικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές μου»

Δηλώσεις από τον προπονητή της Ανόρθωσης

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Βέσκο Μιχαήλοβιτς.

Αναλυτικά:

«Τα πράγματα πάνε καλά, εκτός από τον αποκλεισμό με τον Ολυμπιακό. Μας πήρε πολύ πίσω ο αποκλεισμός. Αυτό που με πειράζει περισσότερο είναι κάποια αρνητικά σχόλια για τους ποδοσφαιριστές μου. Ότι δεν είναι καλή ομάδα. Ότι θα φύγει ο ένας και ότι θα φύγει ο άλλος. Μέχρι στιγμής δεν έφυγε κανένας. Έστω αν είμαστε στο δεύτερο γκρουπ προσπαθούμε και παίρνουμε αποτελέσματα.

Από ποιους έχει παράπονο: «Και από τους δημοσιογράφους και από τα σχόλια στο Facebook. Για μένα δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από κανέναν. Αυτή τη στιγμή όσοι βρίσκονται στο ρόστερ αυτό που ξέρω είναι όλοι θα είναι εκεί μέχρι τις 31 Μαΐου. Κανένας από την επίσημη Ανόρθωση δεν είπε ότι θα φύγει ο οποιοσδήποτε. Ο καθένας γράφει ότι θέλει και ότι νομίζει».

Για την άποψη του για το ρόστερ: «Σίγουρα έχω άποψη. Αρκετοί απ’ αυτούς είναι πάρα πολύ καλοί παίκτες. Γνώμη δική μου πως η Ανόρθωση δεν θέλει τόσες πολλές μεταγραφές όπως γράφουν κάποιοι, αλλά μερικούς που να μπορούν να βοηθήσουν».

Για το στόχο της νέας σεζόν: «Αυτό είναι θέμα του νέου προπονητή και του νέου τεχνικού διευθυντή. Ξέρει ο κόσμος την άποψη μου, αλλά δεν παύει η Ανόρθωση να είναι μια τεράστια ομάδα και ο στόχος κάθε χρόνο πρέπει να είναι πρωταγωνιστικός. Και του χρόνου αυτός θα είναι πιστεύω. Το θέμα είναι ότι αλλάζουν τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο, όχι μόνο στην Κύπρο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Η Ανόρθωση είναι η μοναδική ομάδα που στηρίζεται στους Κύπριους κι ακόμη γράφουν ότι θα πρέπει να στηριχθεί ο Κύπριος ποδοσφαιριστής. Ποια άλλη ομάδα εκτός της Ομόνοιας στηρίζεται περισσότερο στον Κύπριο ποδοσφαιριστή; Αν δεν έχεις Κύπριο παίκτη δεν πάεις μπροστά, όσο καλή ομάδα κι αν είσαι. Στη δική μας περίπτωση πιστεύω πως στηρίζουμε αρκετά τον Κύπριο ποδοσφαιριστή».

Για τον Χριστοφή: «Ο Δημήτρης από τότε που πήγα εκεί βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία και πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για αυτόν. Όποτε του δοθεί η ευκαιρία τον βλέπετε είναι εκεί».

Για τα καθήκοντα του με τη νέα σεζόν: «Να τελειώσουμε πρώτα με αυτό και μετά ναι θα συνεχίσω να δουλεύω από άλλο πόστο. Όπως κάνω τόσα χρόνια θα συνεχίσω να δουλεύω επαγγελματικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση