ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μαχητές για τελικό και... «μπηχτή» για Ομόνοια και κομπιουτεράκι

Ανακοίνωση των οργανωμένων της Ανόρθωσης

Με ανακοίνωσή τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης αναφέρονται στον τελικό του κυπέλλου και στο ποσοστό του κόσμου που δικαιούται να τον παρακολουθήσει, ενώ ρίχνουν και την «μπηχτή» τους για την Ομόνοια και το μήνυμα που αναγραφόταν στη φανέλα της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Όσο οι μέρες ζυγώνουν προς την ημέρα του τελικού όλο και η ένταση θα ανεβαίνει. Το πάθος του κόσμου να δει την ομάδα του να αγωνίζεται σε ένα τελικό μετά από 13 χρόνια με στόχο το τρόπαιο μετά από άλλα τόσα είναι απερίγραπτο. Έχουμε περάσει χρόνια δύσκολα, χρόνια πέτρινα και άγονα ως προς τις νέες γενιές και για τον λόγο αυτό σαν σύνδεσμος νιώθουμε περήφανα που καταφέραμε να κρατήσουμε την Ανορθωσιάτικη νεολαία ενεργή στο πέρασμα αυτών των χρόνων. Καλώς ή κακώς ήμασταν το μοναδικό προπύργιο σαν οργανωμένο σύνολο να προσελκύουμε την νεολαία και να την έχουμε ενεργή προς όφελος της Ανόρθωσης.

Και να που μπήκαμε στο τελευταίο δεκαήμερο όλης αυτής της κατάστασης που κάποιοι θα βιώσουν ακόμα και για πρώτη φορά. Είναι τόσα τα χρόνια που έχουν αλλάξει γενιές και αυτό κάνει τον στόχο ακόμα πιο σημαντικό. Τα τρόπαια δεν είναι προϋπόθεση να υποστηρίζεις αυτή την μεγάλη ΙΔΕΑ αλλά είναι στόχος αδιαπραγμάτευτος για το εκτόπισμα και την Ιστορία του Σωματείου μας. Θέλουμε να δούμε ακόμα ένα τρόπαιο να κοσμεί περήφανα την πλούσια τροπαιοθήκη στο μουσείο μας, θέλουμε να γίνει αυτό η βάση και το εφαλτήριο μιας εποχής που θα θυμίζει το ένδοξο παρελθόν.

Όλα αυτά δυστυχώς θα πρέπει να τα ζήσουμε μακριά από τον φυσικό μας χώρο που είναι τα πέταλα. Τα γήπεδα και οι ομάδες που ανήκουν στον κόσμο και σε κανέναν άλλο, παρόλες τις προθέσεις διαφόρων για το αντίθετο. Πέραν από την κάρτα οπαδού που για μας είναι και ανώφελο αλλά και αντισυνταγματικό, έρχεται τώρα να προστεθεί η απόφαση για 15% παρουσία κόσμου στον τελικό με άλλα τόσα αντισυνταγματικά πλαίσια με εξαναγκασμό τεστ και εμβολίων για να μπορέσεις να δεις ένα ποδοσφαιρικό αγώνα σε ένα στάδιο με 25 χιλιάδες χωρητικότητα. Την ίδια ώρα που ανακοινώθηκε παρουσία σε προεκλογικές εκστρατείες 50% σε ανοιχτούς χώρους και 30% σε κλειστούς!! Ελπίζουμε να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί οι πλείστοι έχουν πάψει και να τους πιστεύουν και να τους υποστηρίζουν. Όλα είναι μαθηματικές πράξεις και μόνο αυτοί που τα αποφασίζουν φαίνεται πως “έχασαν” το μέτρημα.

Όσον αφορά τις δικά μας διαδικαστικά όλα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει ως προς την καλύτερη οργάνωση του κόσμου που θα θελήσει να συμμετέχει στο 2ήμερο ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗΣ τρέλας που μας έρχεται το επόμενο Σαββατοκύριακο. Όλα θα ανακοινωθούν εντός της επόμενης εβδομάδας προς τον κόσμο που μας ρωτάει καθημερινά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στην ιστοσελίδα μας.

Υ.Γ. Back2Back στην φανέλα αλλά τα τρόπαια 21. Πιάστε ξανά την υπολογιστική σας γιατί φαίνεται χαλασμένη.

“13 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝΕ ΠΟΛΛΑ - ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ”

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση