ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λόρια: «Ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του Τζάνο»

Η μεταγραφή τρέλανε τους πάντες

Η μεταγραφή του Τζάνο Ανανίτζε έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης, αλλά και στους νέους του συμπαίκτες κι αυτό αποδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο με τις δηλώσεις που έκανε ο Γκιόργκι Λόρια σε ιστοσελίδα της Γεωργίας.

«Οι συμπαίκτες μου κι εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την άφιξη ενός τόσο ποιοτικού παίκτη στην Ανόρθωση. Γνωρίζω τον Τζάνο πολύ καιρό, από το 2010 ή 2011, όταν κληθήκαμε στην εθνική Γεωργίας. Αν δεν ήταν οι τραυματισμοί, ο Τζάνο θα έπαιζε περισσότερο και καλύτερα στη Σπαρτάκ. Οι μεγάλες περίοδοι για αποθεραπεία δεν του επέτρεψαν να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Απ' όσο ξέρω, είχε πολλές επιλογές, από τη Ρωσία μέχρι και την Ελλάδα, αλλά έπαιξε καθοριστικό ρόλο ότι στην Ανόρθωση έχουμε Γεωργιανό προπονητή και αρκετούς Γεωργιανούς. Νομίζω ότι ήταν μια καλή επιλογή για τον ίδιο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα ταιριάξει στο τακτικό πλάνο της ομάδας. Ένας παίκτης σαν τον Τζάνο θα βοηθήσει σίγουρα».

Όσον αφορά την πορεία της Ανόρθωσης γενικότερα τη φετινή σεζόν, ο Λόρια τόνισε: 

«Στην Κύπρο παίζω μαζί με τον Οκριασβίλι και τον Νταουσβίλι. Εδώ είναι και ο Κατσαράβα, αλλά και ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια και ο βοηθός του Σόσο Τσέντια. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία και αυτό είναι έκπληξη αν σκεφτείς ότι η ομάδα άλλαξε κατά το 90%. Κανένας δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα από μια νέα ομάδα. Είναι νωρίς να μιλάμε για πρωτάθλημα, έχουμε μπροστά μας ακόμα μισή σεζόν. Κάναμε τις περισσότερες νίκες και τις λιγότερες ήττες στην Κύπρο. Δεν εφησυχαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε ακόμα πιο σκληρά».

 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X