ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αν το καλό της ομάδας δεν με περιλαμβάνει, μπορεί να το αποφασίσει η διοίκηση»

Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της «Κυρίας» Νεόφυτου Λάρκου

Ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης καλωσόρισε τον Σίσκο Μουνιοθ στην ομάδα και απάντησε σε ερωτήσεις συναδέλφων.

Η αρχική τοποθέτηση του:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Μουνιόθ στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο γιατί αν πετύχει αυτός θα πετύχει η Ανόρθωση. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, την εικόνα, την απόδοση και την επίδοση της. Σαν οικοδόμημα έχουμε ένα δρόμο και αυτό είναι ο δρόμος να μείνουμε όλοι μαζί. Ο κόσμος αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και εμείς του ανταποδώσαμε κάτι κατώτερο από αυτό που έπρεπε. Όλοι σε αυτό το οικοδόμημα, έχουμε μια έγνοια, να πετύχουμε. Καλωσορίζω ξανά τον νέο μας προπονητή μας Σίσκο Μουνιόθ».

Για τις ευθύνες που υπάρχουν: «Μπορεί να πετύχει ή να αποτύχει κάποιος καλός προπονητής. Αξιολογήθηκαν τα δεδομένα, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να παρελθοντολογούμε. Πάντα υπήρχε αξιολόγηση και έπρεπε να γίνουν οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν ούτως ώστε η ομάδα να μπει στο δρόμο που επιθυμούμε. Αν αναφέρεστε στις δικές μου ευθύνες, εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αναλαμβάνω ευθύνες πολλές φορές και κάποιων άλλων. Αν το καλό της ομάδας μας δεν περιλαμβάνει εμένα, μπορώ να το αποφασίσω εγώ ή διοίκηση. Δεν είμαι ανεύθυνος».

Για το πότε προέκυψε η συμφωνία με τον Μουνιόθ: «Αποφασίστηκε την Κυριακή το πρωί μετά τη συνάντηση με τον προπονητή. Δουλειά μας είναι να δουλεύουμε πίσω από τις κλειστές πόρτες για το καλό της ομάδας. Οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές αλλά αν δεν τις βάλεις στη σωστή σειρά, τα συμπεράσματα θα είναι λανθασμένα».

Αν η ομάδα χρειαζόταν κι άλλες προσθήκες όπως για παράδειγμα επιθετικού και δεκαριού: «Η οποιαδήποτε δική μου απάντηση θα δημιουργήσει άλλα ερωτήματα. Μέχρι εκεί μπορούσαμε να φτάσουμε και εκεί φτάσαμε. Δεν υπάρχει ιδανικός σχεδιασμός και πάντα θα χρήζει βελτίωσης».

Για την πρόσληψη νέου γυμναστή: «Είναι ένα ζητούμενο που ήθελε ο νέος προπονητής. Είμαστε ευχαριστημένοι με το υπόλοιπο προσωπικό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση