ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κρούσματα που δεν συνδέονται μεταξύ τους

Τι προνοεί ο κανονισμός για την αναβολή αγώνα

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στην Ανόρθωση για τα αποτελέσματα που υποβλήθηκε η ομάδα, με αφορμή το γεγονός ότι έχουν βρεθεί δύο νέα θετικά κρούσματα. (δες εδώ)

Να σημειώσουμε ότι τα δύο κρούσματα δεν συνδέονται μεταξύ τους και μάλιστα ήταν εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Ωστόσο, επειδή ο ένας εκ των δύο συμμετείχε στην προπόνηση, γι’ αυτό θα τηρηθεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγείας.  Η σημερινή προπόνηση έχει ακυρωθεί και πλέον περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. 

Ταυτόχρονα, θα απολυμάνουν όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου «Αντώνης Καρράς», όπως προνοεί το πρωτόκολλο υγείας της ΚΟΠ.

Να σημειώσουμε ότι για να αναβληθεί το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ένωση, θα πρέπει να υπάρχουν τρία κρούσματα μέσα σε μία εβδομάδα, αλλά εντός της ομάδας.

Οπόταν, ο Αμπαρτζουμιάν δεν εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία, αλλά ούτε και όποιο κρούσμα προέρχεται από την Εθνική. Θα πρέπει να είναι τρία κρούσματα εντός της ομάδας, σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Όπως και ‘χει, αυτό είναι δευτερεύον αυτή την στιγμή και το σημαντικό είναι να είναι αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ που υποβλήθηκε η ομάδα, έτσι ώστε να μην προκύψει μεγαλύτερο πρόβλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση