ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Κλειδώνει» ή τούμπα

Όλα ανοιχτά στο Αμμόχωστος

Ναι μεν το γκολ του Ντουρίς είναι αυτό που καθορίζει το ματς άρα και την πρόκριση μέχρι στιγμής ωστόσο όπως προκύπτει μέσα από το ματς, τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί ως προς την ομάδα που θα συναντήσει την Ομόνοια στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η Ανόρθωση ναι μεν μπήκε δυνατά μέσα στο ματς, σκόραρε και με την τριάδα των Μαρκάσα, Νταουσβίλι και Αρτυματά έλεγξε τον αγώνα αφήνοντας μακριά την έτσι και αλλιώς αγχωμένη Σαλαμίνα.

Όσο όμως πέρναγε ο χρόνος η ομάδα των ερυθρολεύκων ανέβασε ρυθμό προσπαθώντας να βρει τους διαδρόμους προς την εστία του Λόρια, αφήνοντας πίσω το ψυχοπλάκωμα που προκάλεσε το γκολ του Ντουρίς.

Ο Κίνγκλευ παραμένει ακίνδυνος αφού μπλοκάρεται άριστα από τους Σίντεφελντ και Βργκτς, ενώ και ο Κορέια τα βρίσκει σκούρα απέναντι στον Γκαλίτσιο. Ο Μαριάνοβιτς και ο Κωστή προσπαθούν να προκαλέσουν ζημιά διά του άξονα κυρίως ενώ το φάουλ του πρώτου κωψοχόλιασε την Ανόρθωση με την μπάλα να κτυπά στο δοκάρι.

Οι της Ανόρθωσης από τη μεριά τους έχουν βάλει μπρος την ποιότητα των επιθετικών και δη του Οκριασβίλι που σε μια φάση αφού δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά του Μπούμπα, από αριστερά σπάζωντας τη μέση του σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι του Κίσσα.

Γενικώς το παιγνίδι έχει πολλές διακυμάνσεις κάτι που δείχνει ότι στην επανάληψη θα δούμε ακόμη περισσότερα πράγματα. Με λίγα λόγια ή η Ανόρθωση θα κλειδώσει την πρόκριση, ή που η Σαλαμίνα θα τα φέρει τούμπα, παίρνοντας μια ιστορική πρόκριση. Είναι κιόλας το σενάριο της παράτασης αφού αν η Σαλαμίνα σκοράρει και παραμείνει έτσι το σκορ… τότε πάμε για επιπλέον μισή ώρα μπάλας στο Αμμόχωστος

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X