ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κετσπάγια: «Είχαμε ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ανόρθωσης μετά το τέλος του ντέρμπι

Παρά την καλή εμφάνιση της και τις ευκαιρίες για τέρμα που έχασε η Ανόρθωση, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Όμως παρά το τελικό αποτέλεσμα, ο προπονητής της Ανόρθωσης, έμεινε ικανοποιημένος απ’ την ομάδα του και την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια αξίζουν και οι δυο ομάδες γιατί προσπάθησαν να κερδίσουν τον αγώνα. Είχαμε ευκαιρίες, είχε και η Ομόνοια. Ο κόσμος είδε ένα καλό παιχνίδι που τον κράτησε με αγωνία μέχρι το τέλος. Είχαμε καλό ξεκίνημα, και δεν είναι εύκολο να παίξεις καλά κόντρα στην Ομόνοια. Όχι μόνο τώρα που έφτιαξε ομάδα αλλά και πριν που δεν ήταν καλά. Τώρα μας περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι και έχουμε δει ξανά πως αν δεν δώσεις το 100% δεν θα πάρεις αποτέλεσμα. Σημαντικό πάντως σήμερα είναι πως ήρθε τόσος κόσμος στο γήπεδο μετά από πολλά χρόνια. Θέλουμε τον κόσμο και τον χρειαζόμαστε για πολλούς και διάφορους λόγους. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ομόνοια που έχει φτιάξει μια καλή ομάδα. Πιστεύω πως όλες οι μεγάλες ομάδες θα δώσουν μάχη μέχρι το τέλος. Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν. Θα δουλέψουμε σε κάποια πράγματα για να βελτιωθούμε».

Για τον κόσμο και το γεγονός πως η ομάδα δεν κέρδισε: «Προσπαθήσαμε αν και δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Τα παιδιά προσπάθησαν απ’ την αρχή μέχρι το τέλος για το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε τον κόσμο πάντα δίπλα μας, όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλα τα παιχνίδια».

Για το γεγονός πως χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες: «Στα προηγούμενα παιχνίδια κερδίσαμε αλλά δεν είχαμε τόσες ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο είναι το ποιος σκοράρει. Έχουμε κάποια θέματα θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε».

Για το αν η ομάδα βλέπει πιο ψηλά: «Εγώ απ’ την αρχή είπα πως θα πάμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και δεν ξέρω τι εννοούμε πιο ψηλά από αυτό. Είμαστε σε καλό δρόμο. Οι ομάδες είναι πολύ καλές και όπου και να παίξεις είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X