ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
07 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Καταπέλτης» ο Τιμούρ: «Αχαριστία το χειρότερο έγκλημα - Άχρηστοι του ποδοσφαίρου»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ ο προπονητής της «Κυρίας», Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος μάλιστα ήταν εκνευρισμένος και έντονος και θα διαβάσετε πιο κάτω τι εννοούμε.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα αυτό. Φαίνεται ότι δεν είμαστε στην κατάσταση που μπορούσαμε και θέλαμε να είμαστε. Εγώ θα ασχοληθώ με κάτι άλλο. Από δοκιμασία περνάνε όλοι που είναι γύρω από την ομάδα, παίκτες και προπονητές. Περνάνε κι άλλοι άνθρωποι που είναι στην ομάδα. Διοίκηση, φίλαθλοι για παράδειγμα. Η ομάδα χρειάζεται βοήθεια όταν έχει δυσκολίες. Κάποιοι ξέχασαν τα 13 χρόνια ξηρασίας και τι πετύχαμε αυτά τα δύο χρόνια.

Η αχαριστία έχει τα όριά της. Τώρα χρειάζεται στήριξη η ομάδα από τον κόσμο της. Δεν είναι ότι ήρθαμε χθες και σήμερα είμαστε σε αυτή την κατάσταση και δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να πω τι περάσαμε μέχρι να φτάσουμε εδώ από τη διάρκεια της προετοιμασίας. Αν αγαπάτε πράγματι αυτή την ομάδα, διότι πολλοί χαίρονται που είναι σε αυτήν την κατάσταση η ομάδα. Άλλοι θα ήθελαν και παρακαλάνε να είναι εδώ που είμαστε, σε ομίλους ευρωπαϊκούς. Για να πετύχεις πρέπει να κάνεις και θυσίες. Γι’ αυτό να μην ξεχνάνε όλοι εύκολα τι έχουμε πετύχει κι αν θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να έρθουν αυτοί που πραγματικά θέλουν. Προπονητές της κερκίδας δεν χρειαζόμαστε.

Ξεχνάμε πολύ εύκολα τι έχουμε πετύχει. Αυτούς τους προπονητές της κερκίδας υπήρχαν πολλοί και το ξέρετε πάρα πολύ καλά. Σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Δεν θα είναι εύκολη χρονιά θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα και χρειαζόμαστε στήριξη. Όποιος θέλει να έρθει κοντά, όποιος δεν θέλει να κάτσει σπίτι του και να μην έρχεται εδώ να δημιουργεί προβλήματα. Η αχαριστία είναι το χειρότερο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο. Μπορώ να συγχωρέσω τα πάντα, αλλά η αχαριστία είναι το χειρότερο έγκλημα. Να σεβαστούν κάποιοι τι αναλάβαμε και που φθάσαμε. Ακόμη παίξαμε μόνο έξι παιχνίδια, όλη η σεζόν είναι μπροστά.

Εάν θα φύγω εγώ, θα πάρω τον τίτλο και μετά θα φύγω. Δεν είναι μία ομάδα ποδοσφαιρική μονάχα η Ανόρθωση. Αλλά εμείς καταλάβουμε πολύ περισσότερα από αυτούς, διότι ξέρουμε τη δουλειά.

Ο κόσμος που έρχεται εδώ πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Η ομάδα έδειξε αυτά τα δύο χρόνια. Τώρα χρειάζεται βοήθεια, στήριξη για να βρει τα πόδια της. Δεν βοηθάνε οι προπονητές της κερκίδας. Κι αυτοί είναι άνθρωποι που έφτασαν την ομάδα εκεί που έφτασε. Δεν θέλουμε προπονητές της κερκίδας. Έχουμε προπονητή που πέτυχε αυτά που δεν πέτυχε κανένας. Προπονητικά και ποδοσφαιρικά. Για αυτό να μην μας μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε καλύτερα από όλους. Σταθείτε δίπλα στην ομάδα, τώρα χρειαζόμαστε. Όχι στα ταξίδια που είναι ωραία. Αλλά τα ταξίδια που κάνετε, εμείς το κάναμε αυτό. Με τίτλους.

Εγώ για να φύγω από εδώ θα πάρουμε τίτλο και μετά θα φύγω. Όποιος δεν θέλει να κάτσει σπίτι. Είπαμε η Ανόρθωση δεν είναι μόνο μία ομάδα. Αλλά φαίνεται εμείς έχουμε καταλάβει πολύ περισσότερα από αυτούς και για αυτό έχουμε πετύχει. Διότι ξέρουμε τη δουλειά καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.Μας λένε τι πρέπει να κάνουμε κάποιοι άχρηστοι και κάποιοι δημοσιογράφοι. Όποιος αγαπάει την ομάδα ας έρθει τώρα. Όχι φρου-φρου κι αρώματα. Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Κάποιοι ούτε στο όνειρό τους δεν θα τα έβλεπαν αυτά.

Να μας μαθαίνουν εμάς κάποιοι άχρηστοι του ποδοσφαίρου. Με πάμπερς χεσμένοι κατουρημένοι και να μας μαθαίνουν τι πρέπει να κάνουμε εμείς. Όποιος αγαπά την ομάδα να έρθει να σταθεί δίπλα, όχι φρου φρου κι αρώματα. Εμείς αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Αυτά που έχουμε κάνει. Ούτε στο όνειρο σας δεν μπορούσατε να το δείτε. Για αυτό κάποιοι να κλείσουν το στόμα. Να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα. Τώρα. Στα πανηγύρια όλοι είναι μάγκες. Τώρα που είναι δύσκολα να σταθούν δίπλα στην ομάδα».

Έχουμε άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Έχουμε έξι έχουμε άλλα 26. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είνα ιαυτό, όταν γίνεται μία χρονιά κάτι προσπαθούν να καταστρέψουν την ομάδα. Δεν είναι καταστροφικό να αποτύχει και μια χρονιά η Ανόρθωση. Δεν είπαμε εμείς ΄το ικάθε χρόνο θα παίρνουμε πρωτάθλημα. Δύο χρόνια πήραμε τα πρωταθλήματα. Δύσκολο είναι, βλέπετε και την Ομόνοια έχασε από την ΠΑΕΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ξυπνήστε. Επειδή είμαστε η Ανόρθωση δεν θα έρθει κάποιος να μας δώσει τζάμπα τη νίκη. Οι αντίπαλοι έχουν δίψα, δεν έχουν πετύχει αυτά που πέτυχε η Ανόρθωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση