ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμία επαφή με επενδυτή - Καλύψαμε 1.1 εκατ. ευρώ έξοδα» (σχόλιο για Γκαγιέγο)

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου

Στον ΣΠΟΡ FM 95 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με την Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Ανδρέου, ο οποίος αναφέρθηκε για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην «Κυρία» με την εκλογή στην ηγεσία του σωματείου του Ανδρέα Σάντη.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την Γενική Εκλογική Συνέλευση: «Ήταν μία Γενική Συνέλευση ενότητας που πέρασε την ομάδα σε ένα μεταβατικό στάδιο. Η ομάδα τώρα έχει ένα κέντρο λήψεως αποφάσεων που θα είναι καλύτερα για το μέλλον. Από την στιγμή που δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ένα άτομο μόνο να χρηματοδοτεί την εταιρεία δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της. Ο πρόεδρος το είπε και στη Συνέλευση αν υπάρχει κάποιος να βάλει όλα τα λεφτά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είναι χαρά μας να έρθει».

Για την Εταιρεία: «Είναι στη διαδικασία να μεταβιβαστούν οι μετοχές της εταιρείας στο σωματείο και μετά θα δούμε τον Μάιο τι θα γίνει. Αν στο μέλλον βρεθεί επενδυτής και απενεργοποιηθεί η εταιρεία, τότε θα ενεργοποιηθεί ξανά και θα υπάρχουν ξανά δύο διοικήσεις για να ελέγχει το σωματείο την εταιρεία».

Για το αν υπήρξαν επαφές με επενδυτή: «Δεν είχαμε επίσημα με κανέναν επενδυτή επαφή. Όμως οι προσπάθειες που γίνονται από το ΔΣ του συμβουλίου είναι μεγάλες. Επειδή δεν υπάρχει αυτός ο επενδυτής, τρέχουμε καθημερινά για να φέρουμε λεφτά στην ομάδα μας».

Για τις προσπάθειες που γίνονται: «Εδώ και εννέα μήνες το διοικητικό συμβούλιο που είναι σχεδόν το ίδιο τώρα, έχουμε φέρει έξτρα έσοδα στην ομάδα. Μάλιστα καλύψαμε παλαιά έξοδα της ομάδας στο 1,1 εκατομμύρια που είναι λεφτά έξτρα που βρήκε η διοίκηση. Όσον αφορά για το δάνειο δεν μπορούσαμε να πάρουμε δάνειο πάνω στην εταιρεία γιατί η συμφωνία συλλόγου και εταιρείας ήταν μέχρι τον Μάιο. Κανένας οργανισμός δεν μας έδινε δάνειο και εννοείται και οι άνθρωποι που ήταν στο σύλλογο με το δίκαιο τους δεν μπορούσαν να υπογράψουν».

Για το δάνειο: «Είναι περίπου στα 3 και 3.5 εκατομμύρια ευρώ. Είναι μία λύση που θέλω να διευκρινήσω γιατί γίνεται. Ο στόχος του δανεισμού είναι ξεκάθαρος και αυτός είναι για να καλύψουμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν, δεν κάνουμε δανεισμό για να αυξήσουμε το μπάτζετ ή το χρέος της ομάδας».

Για τον πλάνο: «Κάναμε σωστό προγραμματισμό, μειώσαμε το μπάτζετ μας και προσπαθούμε να πρωταγωνιστεί η ομάδα μας. Αυτό μας βοηθά να αποπληρώνουμε τις πληρωμές στην ομάδα και μία έξοδο στην Ευρώπη ότι θα μας δώσει ανάσα για τις άλλες χρονιές. Το ποσό που έχουμε να καλύψουμε είναι διαχειρίσιμο, δεν είναι μόνο η Ανόρθωση που έχει προβλήματα, εμάς είναι διαχειρίσιμο το χρέος. Η Ανόρθωση είναι σημαντικό να πρωταγωνιστεί και να μην έχει ελλειμματικούς προϋπολογισμούς».

Για το αγωνιστικό κομμάτι: «Δυστυχώς η ομάδα μας είχε αρκετούς τραυματισμούς, είδαμε την ομάδα με την ΑΕΖ να νικά με 2-0 και να έχει πολύ καλή εμφάνιση. Η Ανόρθωση βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αρχής γενομένης στο ματς με το ΑΠΟΕΛ κανένας δεν θα περνά εύκολα απογεύματα με την Ανόρθωση. Για μας όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί. Δεν βλέπουμε αντίπαλο, κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Πιστεύω θα χαθούν βαθμοί από όλες τις ομάδες. Εμείς θεωρούμε ότι η ομάδα μας μπορεί να είναι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το θέμα του προγραμματισμού: «Τον απόλυτο έλεγχο τον έχει ο Αντόνιο Πριέτο σε συνεργασία πάντα με τον πρόεδρο. Ο Πριέτο απέδειξε με τις επιλογές του ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας».

Για τον Γκαγιέγο και αν θα ανανεώσει: «Έχει αγώνες μπροστά του και πρέπει να παρουσιάσει την ομάδα όπως πρέπει και όπως απέδειξε ότι μπορεί να κάνει και να είστε σίγουροι ότι η διοίκηση Ανδρέα Σάντη είναι η πρώτη που έχει την έγνοια»

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση