ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΓΚΟΛ = Οξυγόνο!

Δεύτερο σερί παιχνίδι με τέρμα για τον Ντούρις και αυτό το κρατάς...

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, που ήταν και το ζητούμενο και πλέον έχει ανοίξει αποστάσεις καθώς για να χάσει την πρωτιά χρειάζεται τουλάχιστον δυο απώλειες (κάτι ιδιαίτερα σημαντικό).

Από εκεί και πέρα όμως τη δική του ξεχωριστή σημασία έχει και το γεγονός πως ο Μίχαλ Ντούρις βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι. Για έναν επιθετικό το να συμβαίνει αυτό είναι ότι καλύτερο. Πολύ απλά το τέρμα ισούται με οξυγόνο, του δίνει τη διάθεση, την όρεξη, την αυτοπεποίθηση να συνεχίσει και να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα.

Και η αλήθεια είναι πως ο Μίχαλ Ντούρις ξέρει καλά να πυροβολεί. Δεν ξέχασε τη μπάλα και είναι ένα χαρτί που αν το εκμεταλλευτεί σωστά ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει να κερδίσει πολλά.

Μέχρι στιγμής έχει πετύχει μόλις πέντε τέρματα στο πρωτάθλημα, όμως η αξία και οι ικανότητες είναι για πολλά περισσότερα. Αυτά τα τέρματα που δεν βρήκε μέχρι στιγμής ο Ντούρις, έχει ανάγκη η Ανόρθωση να τα βρει στη συνέχεια, και γι’ αυτό τα δυο σερί τέρματα του Σλοβάκου φέρνουν χαμόγελα σε όλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Φθάνει βέβαια η συνέχεια να είναι ανάλογη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X