ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκαλίτσιος: «Ο Τιμούρ μας το είπε από την αρχή: πάμε για τίτλο»

Εξήγησε την φιλοσοφία της φετινής Ανόρθωσης

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision και αναφέρεται στη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ αλλά και τη συνέχεια για την Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα λέει:

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Πολύ σημαντική νίκη, πολύτιμοι βαθμοί και ώθηση για τη συνέχεια. Είναι αλήθεια πως ξυπνάς με καλή διάθεση αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε παιχνίδι για το κύπελλο και μετά Ομόνοια».

Για τις δηλώσεις περί πρωταθλητισμού: «Δεν το κάνουμε εσκεμμένα, από την αρχή ξέραμε πως πάμε για τίτλους. Αλλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Μας το είπε από την αρχή ο Τιμούρ Κετσπάγια, πως πάμε για τίτλο».

Για το αν τους προσθέτει πίεση αυτό: «Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ο καθένας έχει στόχο να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Δεν μας αποσπά την προσοχή το τι λέγεται ή γράφεται για μας».

Για το αν περίμενε πως ήταν αυτό που ήθελε: «Ναι. Μίλησα στο τηλέφωνο με τον προπονητή. Ήμουν έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα μετά τα πολλά χρόνια στο Βέλγιο, το συζήτησα και με την οικογένειά μου. Κατάλαβα πως ξεκινά κάτι νέο, κάτι καλό και έτσι αποφάσισα να έρθω».

Για το πως πείστηκε: «Τελείωνε το συμβόλαιό μου με τη Μουσκρόν, είχα πρόταση να ανανεώσω αλλά και από Ελλάδα. Με πήρε ο Τιμούρ λίγο πριν τελειώσει και μέσα από την επικοινωνία μας με έπεισε να έρθω».

Για τη φωνή του Κετσπάγια στο φάουλ που έκανε: «Είμαι έμπειρος από τέτοιες καταστάσεις αλλά άμα ξέρεις τον άνθρωπο πως κουβαλά μια τρέλα, με την καλή έννοια, σου προκαλεί θετικά συναισθήματα. Καταλαβαίνεις αμέσως πως εσύ φταις, έκανες λάθος, το αφήνεις πίσω σου και προχωράς».

Για το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ έκανε μόνο μια φάση: «Δείχνει πως κάτι κάναμε καλά. Σίγουρα άμυνα κάνουν τα αμυντικά χαφ, ο τερματοφύλακας, οι αμυντικοί αλλά στη φιλοσοφία μας είναι να κάνουν όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X