ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιφανείς Ανορθωσιάτες: Επαφές με υποψήφιο επενδυτή

Προσεγγίστηκε ο Αντώνης Μικελλίδης για είναι μέλος στην ομάδα επιφανών και ένας από τους πολλούς

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Τρέχουν οι διοικητικές εξελίξεις στην Ανόρθωση, καθώς μετά την επίσημη παραίτηση του Ανδρέα Σάντη (δες εδώ), ομάδα επιφανών Ανορθωσιατών το ψάχνουν ώστε να δημιουργήσουν συνδυασμό που θα αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως σημειώσαμε χθες οι διεργασίες είναι έντονες και οι επαφές - συναντήσεις των επιφανών συνεχείς (δες εδώ). Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή, που δραστηριοποιείται κυρίως στο εξωτερικό.

Για την ώρα οι επαφές αυτές είναι στο αρχικό στάδιο, και δεν έχουν εισχωρήσει σε όλες τις λεπτομέρειες ενός πιθανού deal. Ουσιαστικά οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει το πρόσφορο έδαφος για να μπουν στα βαθιά. Εκ των πραγμάτων η διαδικασία αυτή δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε απλή και χρειάζεται χρόνος.

Πηγαίνοντας πίσω στους επιφανείς, και στις διεργασίες τους, η ομάδα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί. Μεταξύ των ατόμων που έχουν προσεγγιστεί για να συμμετάσχουν στην προσπάθεια βρίσκεται και αυτό του κύριου αιμοδότη του τμήματος καλαθόσφαιρας της ομάδας, Αντώνη Μικελλίδη, ο οποίος δήλωσε την ετοιμότητα του να συνδράμει ως μέλος της προσπάθειας αυτής, χωρίς ωστόσο να είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει την προεδρία.

Γενικότερα οι επόμενες μέρες αναμένεται να φέρουν μπόλικες εξελίξεις στην Ανόρθωση, καθώς αρχικά θα ξεκαθαρίσουν τα μέλη της ομάδας των επιφανών που θα δημιουργήσουν συνδυασμό αλλά και θα διαφανεί εάν υπάρχει το έδαφος για περεταίρω συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση