ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένας παράλληλος δρόμος...

ΟΦΗ και Ανόρθωση ζουν την ίδια ιστορία αυτές τις μέρες

Χάρης Χαρίτωνος

Τον ΟΦΗ και την Ανόρθωση δεν τους συνέδεε κάτι χειροπιαστό μέχρι αυτές τις μέρες. Οι αλλαγές των εμπορικών εμβλημάτων από τις διοικήσεις των δύο ομάδων, έφερε «θύελλα» αντιδράσεων από οργανωμένα οπαδικά σύνολα και απλό κόσμο σε Ηράκλειο και Κύπρο.

Οι οργανωμένοι της ομάδας του Ηρακλείου μιλάνε για «έκτρωμα» και καλούν τον ιδιοκτήτη Μιχάλη Μπούση να το αποσύρει άμεσα, πριν να είναι πολύ αργά. Οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ, επιπρόσθετα, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους πως η αλλαγή του σήματος «σκότωσε» την ιστορία της ομάδας, εν ολίγοις.

Ανάλογες αντιδράσεις έχουμε και στο νησί μας από τους οπαδούς της ομάδας της Αμμοχώστου από την Πέμπτη 30 Ιουλίου, όταν και παρουσιάστηκε επίσημα το νέο εμπορικό λογότυπο. Οι οργανωμένοι τάχθηκαν ξεκάθαρα ενάντια στην αλλαγή και αφήνουν υπονοούμενα ως προς την στάση του μεγαλομετόχου Χρήστου Πουλλαΐδη σε όλο αυτό που εκτυλίσσεται, ενώ μάλλον αρνητικά είναι και τα σχόλια του απλού κόσμου της ομάδας.

Δικαιολογημένη ή όχι, αυτή η μετάβαση στη νέα εποχή δεν μπορεί να αρέσει σε όλους και οι αντιδράσεις και οι συγκρίσεις με το παρελθόν είναι αναπόφευκτες. Τα νέα εμβλήματα μπορεί να φαντάζουν ωραία και σύγχρονα στο μάτι, όμως μοιάζουν μη αποδεκτά και υπάρχουν λόγοι. Ο ρομαντισμός και οι αξίες στο ποδόσφαιρο ακόμα υπάρχει και ο απλός κόσμος είναι ο πρωτοστάτης αυτής της εκστρατείας, έχοντας τα δικά του επιχειρήματα.

Μένει να δούμε εάν αυτός ο χαμός που υπάρχει, αναγκάσει τις διοικήσεις να το ξανασκεφτούν, καθώς τα συναισθήματα της οργής και της ανήσυχης ηρεμίας επικρατούν πανταχόθεν. Ο χρόνος θα το δείξει...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X