ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανόρθωση: Ελληνικό μαχητικό

Τον βγάζεις εύκολα από την ενδεκάδα;

24sports team

info@24sports.com.cy

Όχι πως γουστάρουμε τη πολεμική βιομηχανία ούτε πολεμοχαρείς είμαστε, αλλά επειδή τα μαχητικά είναι συνεχώς στην επικαιρότητα, είτε στο Αιγαίο, είτε ακόμη και στον ουρανό της Λευκωσίας είπαμε να τον παρομοιάσουμε με κάτι τέλος πάντων που μοιάζει να επιτίθεται ή ν’ αναχαιτίζει.

Ο 22χρονος εξτρέμ ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας αφού είχε ένα σταθερό ρυθμό κατά τη διάρκεια του ματς σ’ αντίθεση με τον Μαρκάσα που έπεσε κατά πολύ στο Β’ ημίχρονο.

Οι κόντρες του δε με τον Μαυρία ήταν ίσως από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία του αγώνα, αφού οι δύο τους ανέβασαν ακόμη περισσότερο την ποιότητα.

Ο μικρός πάντως Ελλαδίτης δεν είναι κανένας παίκτης που μπορεί κανείς ν’ αγνοήσει ενώ παίρνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον η κουβέντα για το ποιος θα πρέπει να είναι ο ένας εκ των δύο εξτρέμ της ομάδας στο αρχικό σχήμα.

Σαν εξτρέμ δε, μάλλον είναι καλύτερος από τον αρτίστα Οκριασβίλι. Ο Γεωργιανός όμως είναι μάλλον πιο ολοκληρωμένη ποδοσφαιρική οντότητα η οποία μπορεί να βοηθήσει και σε άλλα σημεία της επίθεσης.

Ο Μανθάτης πάντως είναι εξτρέμ που μπουκάρει μες στην περιοχή, παίζει πάνω στη γραμμή και άμα λάχει δίνει τις βοήθειες που πρέπει και στον μπακ. Άμα κιόλας είναι πιο ψύχραιμος στην τελική του φάση… τότε μάλλον ο Ολυμπιακός δεν θα τον έδινε δανεικό.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X