ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν θα έπαιρναν πολλοί το ρίσκο του Τιμούρ»

Ο Κατσαράβα ο πρεσβύτερος τού έπλεξε το εγκώμιο

Για την ευθύνη που πήρε ο Τιμούρ Κετσπάγια στελεχώνοντας την ομάδα του με αρκετούς Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της χώρας ο πατέρας του Νίκα Κατσαράβα, Κάχα. 

O παλαίμαχος διεθνής Γεωργιανός ποδοσφαιριστής και προπονητής, που μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της Ανόρθωσης και αναφέρθηκε στο ρίσκο που πήρε παίρνοντας εκεί πολλούς συμπατριώτες του, τονίζοντας παράλληλα ότι οι αποφάσεις του αυτές ήταν πάντοτε για το καλό της ομάδας.

Οι δηλώσεις του:

Για τον Τιμούρ και τους Γεωργιανούς της Ανόρθωσης: «Ο Τιμούρ κάνει πολύ σημαντική δουλειά στην Ανόρθωση. Τώρα υπάρχουν πέντε διεθνείς Γεωργιανοί παίκτες μαζί του. Η πανδημία θα τελειώσει σύντομα και ελπίζω αυτοί οι παίκτες να παίζουν περισσότερο μέχρι τον Ιούνιο. Φέρνοντας πάντως τόσους πολλούς παίκτες από μία χώρα, ήταν μεγάλο ρίσκο και ευθύνη και πολλοί προπονητές δεν θα το έκαναν αυτό, αλλά ο Τιμούρ ρίσκαρε, γιατί είναι ερωτευμένος με τη Γεωργία».

Για την επιμονή του Κετσπάγια στους Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές: «Στην Κύπρο ξέρουν πολύ καλά, ότι ο Τιμούρ είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν θα έπαιρνε ποτέ μία κακή απόφαση για την ομάδα. Πάντα κάνει τη δουλειά του επαγγελματικά. Έφερε παίκτες που δικαιολόγησαν τις ελπίδες του κόσμου και όλοι τους έχουν γίνει πιο ισχυροί. Πέρσι η Ανόρθωση τερμάτισε έβδομη, αλλά φέτος είναι στις πρώτες θέσεις και έχει ελπίδες για να κερδίσει τον τίτλο».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X