ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν είχε προσωπικότητα για Σπαρτάκ ο Τζάνο»

Ενέκρινε την αποχώρησή του από την ομάδα της Μόσχας παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με καλό μάτι είδε την αποχώρηση του Τζάνο Ανανίτζε από τη Σπαρτάκ ο παλαίμαχος παίκτης, πρώην προπονητής της ομάδας της Μόσχας και νυν μέλος της Κρατικής Δούμας, Βάλερι Γκλαντίλιν.

Μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, ο Γκλαντίλιν ενέκρινε τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών βασίζοντας την τοποθέτησή του στο ιατρικό ιστορικό του Γεωργιανού.

«Ήταν η σωστή απόφαση, έστω κι αν έγινε καθυστερημένα. Υπήρχαν προσδοκίες για τον Τζάνο. Ήταν ένας υποσχόμενος παίκτης και έκανε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά δεν ήταν σταθερός και είχε πολλούς τραυματισμούς. Ο Τζάνο πέρασε περισσότερο χρόνο σε θεραπείες παρά στο γήπεδο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλοι περίμεναν ότι θα γινόταν ένας σταθερός παίκτης στην ομάδα, βασικός και πιθανότατα ηγέτης, όμως προφανώς δεν έχει αυτή την προσωπικότητα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να μείνει στη Ρωσία, σε αυτό το πρωτάθλημα πρέπει να τρέχεις και να παλεύεις πολύ. Στην Τουρκία ή την Ελλάδα είναι πιο εύκολο σε αυτούς τους τομείς. Εκεί είναι πιο τεχνικό το ποδόσφαιρο, εμείς έχουμε πολλή δύναμη στο παιχνίδι».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X