ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ψάχνεται στο Βέλγιο ο μάνατζερ του Κωστή»

Γράφουν για δεδομένο ενδιαφέρον κυπριακών ομάδων

Οι φήμες για το μέλλον του Γιάννη Κωστή δίνουν και παίρνουν από τότε που έγινε γνωστό ότι δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν.

Σημερινές πληροφορίες από το «Φως των Σπορ» αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν έχει κλείσει στην Ανόρθωση, όπως είχε γραφτεί, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον ομάδων του νησιού μας να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, σημειώνεται ότι ο μάνατζερ του Κωστή ψάχνει ομάδα για τον πελάτη του και στο Βέλγιο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Έντονη ήταν η φημολογία χθες πως ο Ιωάννης Κωστή, που δεν είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, έχει κλείσει στην Ανόρθωση. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει παρά τα όσα γράφουν στην Κύπρο. Είναι δεδομένο πως ομάδες από την πατρίδα του θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή του δανεισμού από τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα κάτι οριστικό δεν υπάρχει. Επίσης δεν φαίνεται να είναι και στις προτεραιότητές του να επιστρέψει στην Κύπρο, με τον ατζέντη του να ψάχνεται στο Βέλγιο. Ο Κωστή είναι ο μοναδικός από τους «κομμένους» που έχει μείνει στον Ρέντη και κάνει ατομικό πρόγραμμα. 

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X